Головна Новини Дозвілля психологія П'ять предметів-оберегів, які повинні бути в кожному домі
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять предметів-оберегів, які повинні бути в кожному домі

Ваш будинок повинен перебувати під постійним захистом потужних оберегів

31 березня 2021, 15:45
Поділіться публікацією:

З давніх-давен предмети, наділені магічними властивостями, захищали будинок і допомагали обійти усі негоди в сімейному житті. Обереги вбирають у себе негативну енергію, яку можна принести з роботи або з вулиці, а також відводять заздрість і негатив.

П'ять предметів-оберегів, які повинні бути в кожному домі

Предмети-обереги (фото з відкритих джерел)

Експерти розповіли, які речі варто зберігати в будинку, якщо хочете наповнити його позитивною енергетикою.

Підкова

Цей предмет вважається символом удачі та щастя. Вона діє як оберіг від злих сил, які можуть потрапити до вашої домівки. Положення підкови ріжками догори означає, що в цьому будинку накопичуватиметься позитивна енергетика, здоров'я і міцна взаємна любов. Якщо ж повісити її ріжками вниз — отримаєте захист від бід і злих сил.

Ловець снів

Головне завдання цього талісмана — відлякувати погані та страшні сни, а також злих духів. Ловець снів можна придбати як у магазині, так і зробити самостійно. У другому випадку його сила буде значно більшою.

Фігурка слона

Це оберіг фен-шуй, який повинен стояти в спальній кімнаті або на кухні. Слон — тварина-довгожитель, яка володіє неймовірною силою. Така фігурка буде притягувати позитивну енергію і захищати будинок від негараздів.

Лаванда

Езотерики кажуть, що лаванда здатна захистити будинок від негативу, злих думок і побажань. Ця рослина сприяє одужанню хворих людей і захищає закоханих від негативного впливу недоброзичливців.

Віник

Це не лише корисна річ у будинку, а й важливий оберіг. Однак варто пильнувати, щоб він завжди був чистим. Щоб віник правильно виконував свою функцію, його необхідно поставити в кутку помелом догори. Так він захищатиме вашу сім'ю від втрати удачі, грошей і щастя.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які речі в будинку необхідно регулярно міняти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини