Головна Новини Дозвілля дизайн та інтер'єр Які речі в будинку необхідно регулярно міняти
commentss НОВИНИ Всі новини

Які речі в будинку необхідно регулярно міняти

У цих речей короткий термін придатності

27 вересня 2020, 15:20
Поділіться публікацією:

Щоб в будинку було затишно і комфортно, в ньому необхідно постійно підтримувати порядок і чистоту. Але є речі, у яких дуже маленький термін придатності, тому прати та мити їх марно. Через деякий час їх потрібно міняти, щоб вони не ставали розсадником бактерій. Про які саме речі йде мова розповіло видання Wday.

Які речі в будинку необхідно регулярно міняти

Getty Images/iStockphoto

Йоржик для унітаза

Це важлива, хоч і непримітна річ. Деякі люди користуються одним йоржиком кілька років, не замислюючись, скільки на ньому накопичується бактерій. Важливо знати, що цей предмет потрібно міняти раз в 3-6 місяців, а після використання обробляти дезінфікуючими засобами.

Гумові рукавички

Не зберігайте рукавички, на яких з'явилася хоч одна тріщинка — відразу викидайте. Крім цього, вдома у вас має бути кілька пар рукавичок, призначених для різної роботи, наприклад, окремо для мийки вікон, ванної та посуду.

Кухонний рушник

Намагайтеся відразу після використання прати свої рушники, щоб на них не накопичувалися бактерії. Цей предмет завжди потрібно підтримувати в чистоті. Ну, а міняти рушники рекомендується раз на рік.

Шторка для ванни

На цьому предметі завжди накопичується волога, частинки різних засобів, осад від води, тому не дивно, що на шторці починає гніздитися цвіль. Раз на місяць її потрібно прати та раз в три міняти на нову.

Губка для миття посуду

Вчені довели, що губка — найбрудніший предмет на кухні, тому що в ній накопичується найбільша кількість бактерій і мікробів. Прати цей засіб марно, тому не забувайте міняти його раз в тиждень.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які побутові лайфхаки здатні спростити життя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини