Головна Новини Дозвілля психологія П'ять фраз, які дратують навіть дуже терплячих
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять фраз, які дратують навіть дуже терплячих

Постарайтеся уникати цих фраз в розмові

25 лютого 2021, 17:20
Поділіться публікацією:

Є фрази, які хоч і нешкідливі, на перший погляд, але цілком можуть зачіпати почуття співрозмовника і вивести його з себе. Що це за фрази?

П'ять фраз, які дратують навіть дуже терплячих

які фрази здатні вивести будь-якого з себе | фото: Getty Images

"А я говорив!" / "Я так і знав!"

Такими фразами ви акцентуєте увагу на помилці людини, натякаючи їй, що ось ви мали рацію, а вона не послухалась. Через це їй стає ще гірше, і вона починає відчувати роздратування. Але хіба це слова підтримки? Не дивно, що вона за таку поведінку може на вас злитися.

"Тобі не буде цікаво" / "Тобі не зрозуміти"

Погодьтеся, що це образливі слова? Адже ви вирішуєте за свого співрозмовника, що йому може бути цікаво, а що ні. Такий фразою ви можете його не тільки розлютити, але та образити.

"Ти мені цього не казав!"

Можливо, ви дійсно про щось забули, але замість того, щоб зізнатися, удаєте, що не маєте поняття, про що йде мова. Такий фразою ви показуєте, що прохання не виконане і вас це абсолютно не турбує, а ще ставите під сумнів адекватність вашого співрозмовника.

"Знову починається ..."

Можливо, вашого співрозмовника дуже турбує якась проблема і він намагається з вами її обговорити. Але замість того, щоб вислухати, ви кидаєте таку фразу. Цим самим ви даєте зрозуміти, що вам його занепокоєння абсолютно не цікаве, та й сама проблема страшно набридла.

"Ти мене, звичайно, вибач, але ..."

Після цієї фрази неминуче слідує якась гидота. А що, адже ви заздалегідь вибачилися, а значить можна і правду говорити! Дуже зручна фраза. Можна не думати про почуття співрозмовника. І чому тільки він ображається ?!

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, яка фраза заважає вам стати щасливішим в житті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини