Головна Новини Дозвілля психологія Носіть це з собою: речі, які захищають від негативу
commentss НОВИНИ Всі новини

Носіть це з собою: речі, які захищають від негативу

Експерти перерахували засоби захисту від негативної енергії

6 квітня 2021, 13:15
Поділіться публікацією:

Кожна людина може зіткнутися з негативною енергетикою, вона закладена в думках і діях людей, які постійно чимось незадоволені, скаржаться на життя, заздрять іншим або навіть більше — забирають в інших силу та енергію, так звані "енергетичні вампіри". Як же можна захиститися від їх впливу?

Носіть це з собою: речі, які захищають від негативу

Які речі захистять вас від негативу / фото: pinterest.

Вважається, що є певні речі, наділені особливими властивостями, які захищають від негативу й оберігають наше біополе.

Срібне кільце

Срібло здатне захистити від негативу, недарма раніше виливали церковні дзвони з цього металу. Срібний перстень відмінно блокує негатив і заздрість, але його не можна носити з прикрасами з інших дорогоцінних металів, щоб воно не втратило свої захисні властивості.

Червона нитка

У багатьох людей можна помітити на зап'ясті червону нитку. Вважається, що такий оберіг захищає свого власника від негативної енергії, заздрості та пліток, а також залучає удачу. Для такого оберега вибирають нитки тільки з натуральних матеріалів — шовку, вовни, бавовни.

Дзеркальце

Звичайне кишенькове дзеркальце, яке люблять носити дівчата з собою — відмінний відбивач негативної енергії. Воно захистить вас від ворогів, заздрісників і енергетичних вампірів. Головна умова — дзеркальце має бути у відкритому вигляді. Його носять в сумці або кишені.

Хрестик

Натільний хрестик здатний захистити свого власника від будь-якого негативу. Головні правила при виборі хрестика: він повинен належати тільки вам, його можуть дарувати тільки хресні або ваші батьки, а також його бажано купувати в церкві.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які предмети-обереги повинні бути в кожному домі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини