Головна Новини Дозвілля психологія Названо знаки Зодіаку, яким варто звернути увагу на здоров'я на цьому тижні
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо знаки Зодіаку, яким варто звернути увагу на здоров'я на цьому тижні

Якими недугами можна захворіти і як їх лікувати, а також профілактикою яких захворювань варто зайнятися деяким зі знаків Зодіаку

21 лютого 2021, 23:26 comments4004
Поділіться публікацією:

Зірки не гірше, а іноді навіть краще, лікарів розповідають про те, на стан і роботу яких органів необхідно звернути першочергову увагу. Якими недугами можна захворіти і як їх лікувати, а також профілактикою яких захворювань варто зайнятися деяким зі знаків Зодіаку на тижні з 22 по 28 лютого — розповіли в ТСН.

Названо знаки Зодіаку, яким варто звернути увагу на здоров'я на цьому тижні

Названо знаки Зодіаку, яким варто звернути увагу на здоров'я на наступному тижні - фото з відкритих джерел

Найбільше на стан здоров'я рекомендують звернути увагу Близнюкам (22.05 — 21.06), Терезам (24.09 — 23.10), Водоліям (21.01 — 18.02) та Рибам (19.02 — 20.03). Повідомляється, що представникам цих знаків варто відмовитися від фізичних навантажень, особливо від тих, які пов'язані з підняттям тяжких предметів. У зворотному випадку, ці знаки Зодіаку ризикують отримати проблеми зі спиною.

У другій половині тижня, люди, що народилися під цими знаками, мають ймовірність харчових отруєнь. Слід якомога серйозніше поставитися до вибору їжі, а також обмежити себе від вживання фаст-фуду.

Зірки також рекомендують звернути увагу на здоров'я Овнам (21.03 — 20.04), Тельцям (21.04 — 21.05), Ракам (22.06 — 22.07) та Козерогам (22.12 — 20.01), оскільки в другій половині тижня ці знаки Зодіаку можуть відчути гострий брак енергії, поповнити яку вони зможуть, відпочиваючи і — в обов'язковому порядку — прогулючись на свіжому повітрі. Також рекомендується поберегти підшлункову залозу — правильно харчуватися, відмовившись від жирної і важкої їжі, а також не зловживати алкоголем.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" розповідало, яку професію астрологи радять обрати Стрільцям, Козерогам, Водоліям і Рибам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини