Головна Новини Дозвілля психологія Які люди більше вірять у гороскопи: цікаве дослідження
commentss НОВИНИ Всі новини

Які люди більше вірять у гороскопи: цікаве дослідження

Вчені опитали 264 особи, більшість з яких були жінки віком від 25 до 34 років.

24 листопада 2021, 05:48
Поділіться публікацією:

Гороскопи на різні теми просто заполонили мережу. Дослідники з'ясували, які типи людей схильні довіряти прогнозам астрологів. Як пише Psych News Daily, нарцисизм – найсильніший показник віри в астрологію. Крім того, віра пов'язана з інтелектом: що вище IQ, то нижче ймовірність читання гороскопів. Є також кореляція зі статтю та віком: жінки та літні люди більше схильні довіряти зіркам.

Які люди більше вірять у гороскопи: цікаве дослідження

Гороскоп (фото з відкритих джерел)

Вчені опитали 264 особи, більшість із яких були жінки віком від 25 до 34 років. Добровольці пройшли кілька особистих тестів, стислий тест на інтелект і заповнили дві анкети. Перша допомогла оцінити рівень віри в астрологію, друга – рівень нарцисизму.

Дослідники вважають, що зв'язок між астрологією і нарцисизмом можна пояснити "єгоцентричним світоглядом, що їх об'єднує". Крім того, позитивна риторика гороскопів може підживлювати нереалістичне почуття власної переваги над іншими.

Нагадаємо, попри те, що рік добігає кінця, у деяких знаків Зодіаку ще все попереду. Щасливчиками можуть стати представники знаків Телець, Козеріг, Риби. Астрологи назвали кілька знаків Зодіаку, які зможуть знайти особисте щастя до кінця 2021 року, а наступного року перейдуть на новий етап у відносинах зі своїм обранцем, пише express. Люди, що народилися наприкінці весни, під знаком Тельця, можуть абсолютно несподівано знайти своє кохання напередодні Нового року. Це може бути звичайне знайомство у парку чи нові люди в оточенні. Головне, не прогаяти свій шанс, інакше можна залишитися на Новий рік на самоті

У коханні пощастить і Козерогам. Майже весь рік вони працювали, але останні місяці їх пріоритети зміняться. Партнер у житті людей цього знака з'явиться раптово. А ось Риби зустрінуть свою людину за звичайних обставин. Астрологи рекомендують їм не засмучуватися через брак романтики, тому що коли стосунки таки виникнуть, вони будуть тривалими і чуттєвими.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини