Головна Новини Дозвілля психологія Названо три знака Зодіаку, яким не страшні хвороби
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо три знака Зодіаку, яким не страшні хвороби

Зірки допомагають їм зберегти імунітет

8 березня 2021, 22:00 comments1035
Поділіться публікацією:

Астрологи розповіли про те, представники яких знаків Зодіаку є найбільш стійкими до захворювань, мають міцний імунітетом і завдяки деяким рисам характеру, надовго зберігають міцне здоров'я. Дану інформацію оприлюднило видання Infox.

Названо три знака Зодіаку, яким не страшні хвороби

Названі три знаки Зодіаку, яким не страшні хвобори - фото з відкритих джерел

Тельці

Представники цього знака Зодіаку не люблять скаржитися на хвороби і продовжують насолоджуватися життям, навіть якщо відчувають нездужання. Астрологи запевняють, що навіть незважаючи на епідемії, Тельці частіше за інших відчувають себе прекрасно, а їх стану здоров'я можна позаздрити.

Діви

Астрологи кажуть, що природа не нагородила особливо сильним імунітетом Дів, але тим не менше вони можуть похвалитися міцним здоров'ям. Люди, народжені під цим знаком, звикли педантично стежити за собою і за будь-якого нездужання звертаються за професійною допомогою медиків. Також повідомляється, що серед Дів багато іпохондриків.

Скорпіони

Представники даного знака хворіють не часто, однак якщо вони відчувають нездужання — лікуватися Скорпіони будуть активно. Вони звикли діяти так, щоб усі труднощі і негаразди залишалися позаду, тому не впадуть в депресію, дізнавшись свій діагноз, а переважну частину хвороб і зовсім перенесуть на ногах.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" повідомляло, що, на думку астрологів, коли у відносини вступають представники знаків, які зовсім не сумісні по Зодіаку, складності і конфлікти неминучі. Тому варто знати, яким людям коштувати триматися подалі один від одного. Фахівці назвали три пари знаків зодіаку, які категорично не підходять один одному.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.infox.ru/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини