Головна Новини Дозвілля психологія Названо три знака Зодіаку, яких очікують великі зміни на вихідних
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо три знака Зодіаку, яких очікують великі зміни на вихідних

Нинішні вихідні - 20 та 21 березня - не схожі один на інший, як небо і земля, але при цьому взаємопов'язані: проживши перший, можна куди легше і простіше перенести другий - не найпростіший у місяці

20 березня 2021, 08:30
Поділіться публікацією:

За словами астрологів, субота, 20 березня, день активної діяльності — не тільки фізичної, а духовної. В цей день рекомендується зайнятися не лише побутовими клопотами, а й роботою над собою. Астрологи впевнені — цей день найбільш сприятливий для переосмислення вчинків, яке неодмінно принесе зміни в життя, передає ТСН.

Названо три знака Зодіаку, яких очікують великі зміни на вихідних

Названо три знака Зодіаку, яких очікують великі зміни на вихідних - фото з відкритих джерел

Неділя, 21 березня, — гарний день для відпочинку. Завтра, на думку астрологів, варто обмежити контакти із зовнішнім світом і навіть з найближчим оточенням. Це посприяє збереженню психічного здоров'я і душевного спокою.

Телець (21.04 — 21.05)

Представників цього знака чекає не тільки продуктивна субота, а й зміни в особистому житті. Тельці зможуть піти на довгоочікуване примирення з близькою людиною, а несподівана зустріч допоможе налагодити і встановити міцні стосунки, до яких Тельці давно прагнули. У неділю астрологи рекомендують стримувати свої емоції, як би важко це не було.

Рак (22.06 — 22.07)

Незважаючи на вихідний, в суботу, на Раків може чекати вигідна професійна пропозиція, яка зможе круто перевернути ваше життя. Однак, це важливий і відповідальний крок, тому слід поставитися до пропозиції серйозно і добре подумати, перш ніж дати згоду. У неділю представників цього знака Зодіаку може очікувати повернення людини з минулого. Зірки рекомендують з обережністю поставитися до її появи, до тих пір, поки не стануть зрозумілі справжні причини її пришестя.

Риби (19.02 — 20.03)

У суботу Риб чекають приємні зміни в особистому житті: цілком можливо, що людина, до якої вони, як кажуть в таких випадках, нерівно дихають, вирішить зробити крок назустріч. Можливо, варто чекати зізнання в романтичних почуттях або навіть пропозиції руки та серця, У другий вихідний Рибам варто звернути увагу на сни — астрологи впевнені, що попри свою тривожність, вони можуть відкрити якийсь важливий секрет, який допоможе найближчим часом якісно поліпшити життя.

Раніше портал "Коментарі" розповідав про чотири знаки зодіаку, які постійно проходять випробування на міцність.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини