Головна Новини Дозвілля психологія Названо небезпечні фрази, які блокують роботу мозку
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо небезпечні фрази, які блокують роботу мозку

Від цих фраз потрібно терміново позбуватися

11 січня 2021, 17:05
Поділіться публікацією:

Багато людей, самі того не підозрюючи, дають собі неправильну психологічну установку, тим самим блокуючи роботу свого мозку. А всьому виною, невинні, на перший погляд, фрази. Що потрібно перестати говорити самому собі?

Названо небезпечні фрази, які блокують роботу мозку

що блокує роботу мозку (фото з відкритих джерел)

"У мене слабке здоров'я"

Дуже часто люди скаржаться на своє здоров'я, стаючи жертвами емоційно обумовлених захворювань. Зрозумійте, що абсолютно здорових людей не існує, у кожного є якісь проблеми. Важливо не те скільки у вас здоров'я і сил, а то, як ви їх використовуєте. Ніколи не кажіть собі, що ви хворі, потрібно налаштовувати себе на позитивні емоції та вірити в краще.

"Мені не вистачає мізків"

Є люди, яким здається, що вони недостатньо розумні, але насправді важливу роль відіграє не тільки показник IQ, але і ваш стиль мислення. Не варто применшувати свої здібності, особливо, якщо ви наполегливо і старанно готові виконувати будь-яке поставлене завдання, нехай і рутинне. Це куди важливіше, ніж ледачий мозок з великим потенціалом. Завжди вірте в себе і давайте собі правильну психологічну установку, у багатьох випадках саме вона визначає успіх.

"Я занадто старий (молодий)"

Багато людей, причому різного віку вдаються до подібної вікової відмовки. Не потрібно посилатися на вік, якщо хочете чогось досягти, він не завадить вам стати успішним або знаменитим, якщо у вас є талант, цілеспрямованість і мотивація. Пам'ятайте — почати займатися улюбленою справою ніколи не рано і ніколи не пізно.

"Мені завжди не щастить"

Навряд чи вам колись пощастить, якщо ви постійно будете говорити та вірити у свої невдачі, не даючи собі шансу. Розвивайте в собі ті якості, які потрібні для перемоги, успіху, лідерства, аналізуйте ситуації, будьте впевненими в собі, і незабаром вам пощастить.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, яка фраза заважає вам стати щасливішими в життя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини