Головна Новини Дозвілля психологія Навіщо потрібна сила волі: відповідає експерт
commentss НОВИНИ Всі новини

Навіщо потрібна сила волі: відповідає експерт

Сила волі - це інтерес до життя

25 серпня 2020, 15:55
Поділіться публікацією:

Коли сила волі "натренована", то нам з легкістю даються будь-які завдання, а кожен новий день дарує нам можливість зробити її ще сильніше. Для чого потрібна сила волі, розповідає Людмила Богуш-Данд, коуч і фахівець з тайм-менеджменту.

Навіщо потрібна сила волі: відповідає експерт

Навіщо потрібна сила волі. Фото: unsplash. Джошуа Ерл.

Воля — це певна людська якість, яке дозволяє встановлювати життєві цілі та досягати їх власними зусиллями. Вона повинна стати нашою опорою в житті, помічником для досягнення бажаних результатів. Найцікавіше те, що її можна "накачати" так само як будь-який м'яз в нашому тілі.

"Сила волі — це самоповага і наш інтерес до життя", — впевнена Людмила.

Вкрай важливо тренувати силу волі ще з раннього дитинства, показуючи правильний приклад своїм дітям. Адже звідки їй узятися, якщо забороняти дитині мріяти та досягати своїх бажань?

"Мені здається, немає такої хвороби, як ослаблена сила волі, а є відсутність життєвих перспектив, розчарування в житті. Коли у людини є цілі, які йому подобаються, у нього ніколи не буде проблем з силою волі ", — стверджує Богуш-Данд.

Самоконтроль, планування, прояв ініціативи, прийняття рішень — для всього цього потрібна сила волі. Коли ми говоримо про вольові зусилля, на думку спадають такі завдання, як "кинути палити", "забути минулі стосунки". Це складні завдання, що вимагають віддачі та сил.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло про звички, які отруюють наше життя




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини