Головна Новини Дозвілля психологія Найбыльш нав'язливі жінки по знакам Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Найбыльш нав'язливі жінки по знакам Зодіаку

Милі та злегка апатичні Риби можуть бути неймовірно нав'язливими і приставучими. Вони віртуозно напрошуються на різні поїздки

4 березня 2021, 15:50 comments3613
Поділіться публікацією:

Рак

Найбыльш нав'язливі жінки по знакам Зодіаку

Дівчина (фото з відкритих джерел)

Цікавість цього знака — а що там в особистому житті в інших? — найчастіше буває ненормальною. Їм завжди цікаво, як живуть інші люди, які у них проблеми, для них цікаво обговорити зовнішність і матеріальне благополуччя. Представниці цього сузір'я, анітрохи не бентежачись, можутьставити безпардонні питання про інтимне життя, проблеми зі здоров'ям і сімейних конфліктах. Така нав'язливість пояснюється просто: власне життя жінки-Рака не блищить яскравими фарбами та не рясніє цікавими подіями. Жінкам-Ракам дуже складно відмовити в питанні, який їх цікавить. Тому намагайтеся відповідати їм жорстко. Такі люди розуміють тільки відмова тільки в такій формі.

Овен

Овни відрізняються пробивним характером. Крім того, вони можуть бути безцеремонні, коли це стосується чужого життя. У представниць цього знака нав'язливість проявляється набагато яскравіше, ніж в інших жінок. Особливо нав'язливими жінки-Овни стають тоді, коли їм щось від вас потрібно. Їм складно відмовити, через те, що вони найчастіше йдуть напролом, до кінця.

Риби

Апатичність і ніжність Риб може вас спочатку спантеличити, але вони з рівнем віртуоза можуть напроситися на потрібну їм поїздку або відпочинок. Риби тиснуть на жалість. Їх коронний номер — лестощі, помилкове відчуття провини і інші техніки маніпулювання.

Жертвами риб стають Близнюки, Тельці, Терези та Водолії. Ці знаки не можуть сказати тверде "ні", тому змушені терпіти суспільство нав'язливих риб. Жінки-Риби вимагають приділяти їм увагу і з кожним днем все більше обплутують свою жертву.

Діва

Діва завжди знає відповіді на всі питання і готова ділиться порадами з усіма: в інтернеті, на вулиці та на роботі. Адже Діва впевнена, що саме вона точно знає, як краще одягати вашої дитини або що не так з вашою зовнішністю. Найдивовижніше, діви анітрохи не ображаються, якщо їм сказати, що вони занадто нав'язливі та настирливі. Вони просто виберуть собі інший об'єкт для моралей. Зате якщо попросити у Діви реальної допомоги, то від нав'язливості й ентузіазму у них не залишиться й сліду.

Нагадаємо, астрологи кажуть, що в поточному березні під захистом Вищих сил опиняться шість знаків Зодіаку. Вони звикли завжди розраховувати на себе, але в цей раз Всесвіт надасть їм потужну підтримку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини