Головна Новини Дозвілля психологія Молодий місяць 13 січня: кому сильно пощастить в цей день
commentss НОВИНИ Всі новини

Молодий місяць 13 січня: кому сильно пощастить в цей день

Буде відчуватися величезний прилив сили та енергії (в тому числі і сексуальної)

12 січня 2021, 20:04
Поділіться публікацією:

13 січня очікується сильний  молодий місяць в знаку Козерога. Згідно з прогнозами астролога Аріни Артуровни, в цей період Сонце з'єднується з Плутоном, тому місяць, починаючи з 13 січня і до середини лютого буде під колосальним напруженням і буде нести оновлення і руйнування старого.

Молодий місяць 13 січня: кому сильно пощастить в цей день

Кому пощастить в молодик 13 січня. (фото: freepik)

Це означає наступне: ситуація почне кардинально змінюватися, у деяких відбудуться глобальні зміни в житті. Але важливо розуміти, що до таких змін потрібно бути готовим заздалегідь: налаштувати себе як емоційно, так і фізично.

Слід очікувати сильного припливу енергії, сили і натхнення, а також енергії сексуальної. А поруч із сексуальною завжди йде енергія грошей. З цієї причини може виникнути почуття жадібності, бажання забрати чуже і привласнити собі. Крім цього, чітко буде простежуватися сміливість, активність і рішучість. Тому підпорядковувати собі інших, переконувати і маніпулювати буде досить легко.

Але якщо ж людина не буде готова до цього ні фізично, ні морально, то спершу вона відчує сильні емоції, а потім марні переживання і втому.

"Уникайте потенційно небезпечних місць і великих скупчень людей", — сказала Аріна Артурівна.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, гороскоп хвороб для всіх знаків Зодіаку на 11-17 січня. З якими недугами можна зіткнутися і як їх лікувати, а також профілактикою яких захворювань потрібно займатися на цьому тижні — з 11 по 17 січня 2021 року розповіли в ТСН.
Овнам (21.03 — 20.04), Левам (23.07 — 21.08), Терезам (24.09 — 23.10) та Рибам (19.02 — 20.03) зірки радять бути особливо уважними до стану здоров'я. На цьому тижні, люди народжені під цими знаками Зодіаку, можуть відчувати нездужання від перепадів тиску, запаморочення, мігрені або нудоту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини