Головна Новини Дозвілля психологія Любовний грудень - для кого зї знаків Зодіаку він стане таким
commentss НОВИНИ Всі новини

Любовний грудень - для кого зї знаків Зодіаку він стане таким

Грудень як переддень новорічних і різдвяних свят буде сповнений фарб і чудес не тільки в соціальному та політичному житті країни, але і в особистому житті деяких знаків Зодіаку

30 листопада 2020, 10:00
Поділіться публікацією:

ДІВА

Любовний грудень - для кого зї знаків Зодіаку він стане таким

У Дів вже давно тривають довгострокові відносини, але грудень ознаменується таким рішучим знаком, як пропозиція руки та серця. Інша ж половина, отримавши пропозицію, буде довго думати та "робити нерви" партнеру. Але все закінчиться щасливо, і свята пройдуть в обопільній згоді та душевній рівновазі.


ТЕРЕЗИ

Ваги можуть звернутися поглядом в минуле, відновивши відносини зі старою любов'ю. Тому озирніться навколо: можливо, біля вас знаходиться людина, яка давно відчуває до вас таємні почуття. Просто проявіть до нього належну увагу, і тоді, можливо, ви отримаєте відданого партнера.


СТРІЛЕЦЬ

Холодні стосунки у подружжя в цьому місяці поступово почнуть теплішати. При чому, до такої міри, що любов спалахне на новому рівні та з новою силою. Зближенню посприяє спільне проведення часу: наприклад, перегляд фільму за келихом вина або чашкою чаю будуть корисні для вас.


РИБИ

Самотні Риби в кінці цього року заведуть довгоочікуване доленосне знайомство. Як це не дивно, такого повороту подій посприяє знайомство у світовій мережі. Просто не вередуйте, і не відкидайте потенційних партнерів — один з них може виявитися більш ніж привабливим.

Раніше "Коментарі" писали про те, яким стане останній осінній день цього року для всіх знаків Зодіаку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини