Головна Новини Дозвілля психологія 6 зодіакальних пар, у яких найчастіше не виходить зберігати вірність один одному
commentss НОВИНИ Всі новини

6 зодіакальних пар, у яких найчастіше не виходить зберігати вірність один одному

Невірність в цій парі буде не обов'язково може бути очевидною, тому що обидва знака Зодіаку можуть легко і тривало обманювати один одного і не нести за це ніяких наслідків.

27 лютого 2021, 21:39 comments1414
Поділіться публікацією:

Овен і Телець

6 зодіакальних пар, у яких найчастіше не виходить зберігати вірність один одному

Гороскоп. Фото kolobok.ua

У цьому тандемі, головне місце займає Овен, Телець буде підкорятися. Дуже непростий союз, оскільки Тельці люблять стабільність, Овни, навпаки, більш легкий знак. У зв'язку з цим Тельці отримають багато неприємних моментів, оскільки їх парнер постійно буде їм змінювати.

Близнюки і Терези

Близнюки і Терези можуть легко зачарувати одне одним, але і, як і в попередній парі, причиною розставання стане вітряне відношення одного з пари. Спочатку Терези повністю роззброєні безпосередністю Близнюків, однак з часом розуміють, що вони зовсім не готові до серйозних і тривалих відносин. Зради стануть приватною причиною скандалів пари, і врешті-решт пара може розлучитися.

Рак і Козоріг

У випадку з двома цими знаками Зодіаку можна точно бути впевненими в тому, що протилежності притягуються. Раки обожнюють турботу, ввічливість і серйозність Козерогів, які, своєю чергою, без пам'яті закохані в властиву Ракам чуттєвість.

Лев і Стрілець

Лев і Стрілець відноситься до стихії Вогню. Обидва знаки мають внутрішнім тяжінням і привабливістю. Однак Левам завжди не вистачає уваги у відносинах зі Стрільцями, які постійно кудись поспішають і чимось зайняті. Зодіаку, Стрільці ніколи не зможуть відноситься до Левів так, як вони б цього хотіли.

Скорпіон і Риби

Скорпіон і Риби в парі не відрізняються особливою педантичністю до один одному і можуть по-тихому змінювати партнеру дуже тривалий час. Прекрасний приклад того, що партнери отримують рівно стільки, скільки віддають.

Водолій і Діва

Хоч ці знаки Зодіаку і мають абсолютно протилежною енергетикою, вони шалено схожі і моментально знаходять один одного привабливими. Попри це, знакам важко буде знайти спільну мову.

Нагадаємо, як повідомляли раніше — узнайте, що віщує вашому знаку зодіаку фінансовий гороскоп на березень 2021 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини