Головна Новини Дозвілля психологія 5 кращих способів організувати час і встигнути все
commentss НОВИНИ Всі новини

5 кращих способів організувати час і встигнути все

Автоматизуйте текучку. Ми рідко цікавимося функціоналом наших інструментів роботи, а там буває безліч опцій, розроблених фахівцем для того, щоб спростити нам життя

30 грудня 2020, 10:00
Поділіться публікацією:

Здавати роботу в останній момент, відкладати важливі справи й нічого не встигати — знайомо? Пора вчитися правильно розпоряджатися своїм часом.

5 кращих способів організувати час і встигнути все

Фото: kolobok.ua

1. Починайте з самого важливого. Виконання дрібних локальних задач може відвести в сторону від основного завдання або "запустити" прокрастинатора.

2. Пишіть. Усе. Плани, завдання, ідеї. Вітри в голові можуть дути сильні, понесе — не згадаєте.

3. Вимикайте соцмережі. Або не дивитеся в них, тільки по-чесному. Вони — основний злодій робочого часу. Чи не робітника, втім, теж.

4. Відмовляйте. Жорстко. Кожен раз, коли прохання викликає у вас дискомфорт. Навіть якщо вам незручно відмовити хорошій людині.

5. Автоматизуйте текучку. Ми рідко цікавимося функціоналом наших інструментів роботи, а там буває безліч опцій, розроблених фахівцем для того, щоб спростити нам життя.

Нагадаємо, пандемія коронавірусної інфекції вдарила по всіх сферах діяльності. Багато компаній почали зазнавати збитків і масово скорочувати своїх працівників або відправляти їх у відпустку своїм коштом. У зв'язку з такою нелегкою ситуацією, багато людей шукають альтернативні варіанти заробітку. Подаємо кілька ідей, які можна перетворити на свій власний бізнес. Сфера копірайтингу — одна з найпопулярніших для свого бізнесу, а якщо у вас ще є творча жилка, то можна зайнятися дизайном. Ніяких вкладення для старту не потрібно, лише зареєструватися на біржі фрілансерів або спеціальних сайтах по роботі з текстом і брати відповідні замовлення. Практично у всіх відомих компаній, брендів, магазинів і знаменитих людей є акаунти в соціальних мережах, якими потрібно займатися, їх просувати, робити цікавий контент та інше.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини