Головна Новини Дозвілля психологія Коли в Україні чекати великих змін: астролог назвав дату
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли в Україні чекати великих змін: астролог назвав дату

Відомий астролог Ігор Нехаєв розповів, які зміни чекають на Україну в найближчий місяць

12 квітня 2022, 06:25 comments1259
Поділіться публікацією:

В Україні триває війна і кожному хочеться, щоб скоріше бойові дії на території нашої країни припинилися, і можна було повернутися до мирного життя. Але як стверджує відомий астролог Ігор Нехаєв, цього місяця завершення військових дій очікувати не варто, хоча тяжкий період Україна вже пережила.

Коли в Україні чекати великих змін: астролог назвав дату

Коли закінчиться війна в Україні (фото з відкритих джерел)

За його словами, енергія війни в нашій країні все ще залишається, тому не можна розслаблятись і думати, що ми повністю вигнали окупанта. Українці повинні зберігати спокій, віру у перемогу та внутрішню витримку.

З 14 квітня ситуація має покращуватися. Війна, звичайно ж, не завершиться відразу, але військові дії поступово припинятимуться.

Нехаєв зазначив, що важкий пік війни ми вже пережили, проте період з 30 квітня по 16 травня може бути досить небезпечним, бо відбудеться коридор затемнень. Ці два тижні можуть додати проблем, тому що в цей період часто ухвалюються неправильні рішення.

Проте фахівець розповів, що квітень є сприятливим періодом для переговорів, можливо, що українській стороні вдасться знайти точки дотику у важливих питаннях із Росією.

Нагадаємо, що астролог Максим Гордєєв прогнозує перемогу України у цій війні та зазначає, що після завершення бойових дій, на нашу країну чекає процвітання та визнання у всьому світі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що мольфарка та цілителька Олена Стеценко побачила, що в середині квітня українські захисники почнуть активний контрнаступ і поженуть російські війська назад до своїх кордонів. А на повне закінчення військових дій слід чекати 30-31 травня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини