Головна Новини Дозвілля психологія Його смерть вже близько: астролог розповів, як помре Путін
commentss НОВИНИ Всі новини

Його смерть вже близько: астролог розповів, як помре Путін

Астролог Максим Гордєєв розповів, коли закінчиться війна в Україні і що чекає на президента РФ Володимира Путіна

12 березня 2022, 02:25 comments5207
Поділіться публікацією:

Мабуть, усіх українців зараз цікавить лише одне питання – коли закінчиться війна? Дати на нього відповідь постарався переможець "Битви екстрасенсів" Максим Гордєєв. Він також розповів, яке майбутнє чекає на президента Росії Володимира Путіна, передає видання Vgorode.

Його смерть вже близько: астролог розповів, як помре Путін

Астролог розповів, як помре Путін (фото з відкритих джерел)

Фахівець розповів, що, на його думку, в Україні буде три хвилі нападу. Під час першої Росія використовуватиме звичайних громадян, за фактом вони будуть так званим "гарматним м'ясом", яке українці вже практично відбили. Під час другої хвилі РФ використовуватиме білоруських солдатів, з якими наші захисники також швидко впораються. А потім настане третя хвиля, яка стане завершальною. Тоді Путін відправить професійних найманців.

Максим Гордєєв щодо закінчення війни відповів так: від 8 днів до 8 місяців. Але пояснив, що це зовсім не означає, що бойові дії затягнуться на багато місяців, а Україна зможе повністю відновитися за цей час. На його думку, саме цифра 8 символізує перемогу українського народу, бо показує, що ми сильні до безкінечності.

Екстрасенс побачив, що в цій війні Україні здобуде перемогу і люди стануть єдиними, як ніколи раніше.

Також переможець "Битви екстрасенсів" наголосив, що на президента РФ Володимира Путіна випадає карта Смерті, зараз він перебуває у поганому стані, але його здоров'я підтримують сильні цілителі. Проте, його енергія майже вичерпалася і смерть зовсім близько.

Гордєєв підкреслив, що Путін не накладе на себе руки, йому легше буде знищити весь світ, ніж убити себе. Але він може втекти, коли зрозуміє, що його час добіг кінця.

Ще екстрасенс розповів, що після війни життя українців зміниться на краще, бо Україну почнуть шанувати та визнавати у всьому світі. А наша валюта стане набагато стабільнішою.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Росія намагатиметься заморозити війну: у Bellingcat озвучили прогноз.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини