Головна Новини Дозвілля психологія Хто зі знаків Зодіаку не може жити без пліток
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто зі знаків Зодіаку не може жити без пліток

Давайте подивимося на схильність до пліток людей по знаку Зодіаку

25 травня 2021, 22:32 comments8551
Поділіться публікацією:

Усі ми волею-неволею любимо попліткувати й пообговорювати інших.

Хто зі знаків Зодіаку не може жити без пліток

Гороскоп (фото з відкритих джерел)

Близнюки

Близнюки пліткувати люблять. Можна сказати, що це — їхня фішка й улюблене хобі. Вони буквально на льоту ловлять будь-яку славу і несуть її в маси, обговорюючи з усіма.

Їм так подобається думати, що вони володіють повною інформацією про кожного зі своїх знайомих, про медіаперсон, про можновладців, що навіть не замислюються, що, підхопивши якусь плітку, обробивши її на свій смак, вони в рази збільшують кількість брехні, пише wellandgood.

Леви

Леви теж люблять попліткувати. Їм усе одно, кого обговорювати: вони можуть попліткувати про друзів і знайомих, навіть не замислюються про те, як їхні висловлювання можуть бути сприйняті. Для них справи оточуючих — така ж тема для розмови, як погода, мистецтво, власні досягнення.

Стрільці

Стрільці не пліткують, вони просто базікають заради підтримання розмови, а вже як їхні висловлювання сприймають люди — справа десята.

Якщо представника цього знака забавляє якийсь факт або слух із життя когось зі знайомих, він понесе його далі, навіть не замислюючись про правдивість інформації, яка ним передається. Головне, щоб було смішно.

Нагадуємо, ви можете дізнатися, що чекає саме вас 24-30 травня 2021 року.

Фінальний тиждень травня пройде яскраво, але спокійно для більшості знаків Зодіаку, а комусь навіть випаде шанс почати неймовірну подорож, передає Радіо Maximum.

Що ж зірки обіцяють для вас? Так, Овнів чекає чимало натхнення та енергії, тому не зайвим буде спрямувати їх у правильне русло. Намагайтеся більше часу приділяти власним думкам і бажанням, адже попереду — чимало приємних моментів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини