Головна Новини Дозвілля психологія Хто твій головний недоброзичливець за знаком Зодіаку. Частина 2
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто твій головний недоброзичливець за знаком Зодіаку. Частина 2

Таємничий і драматичний знак здатний перетворити дипломатичних Терезів на монстрів, в яких із рота виривається полум'я

4 липня 2021, 13:27 comments2624
Поділіться публікацією:
Терези

Головний ворог — Скорпіон

Хто твій головний недоброзичливець за знаком Зодіаку. Частина 2

Гороскоп (фото з відкритих джерел)

Товариські Терези можуть порозумітися практично з ким завгодно. Однак Скорпіони — єдиний виняток. Цей таємничий і драматичний знак здатний перетворити дипломатичних Терезів на монстрів, у яких із рота виривається полум'я. Скорпіонам постійно потрібна пристрасть, інтрига, новизна, а Терези віддають перевагу спокою і рутині.

Скорпіон

Головний ворог — Лев

Вода і вогонь зовсім не дружать, однак у Скорпіонів і Льва багато спільного. Вони вольові, гордовиті і вкрай уперті. Остання якість виключає будь-яку можливість їх екологічного спілкування.

Обидва знаки насолоджуються своїм пануванням, і жоден із них не готовий йти на компроміс, коли виникає необхідність. Хоча ці двоє спочатку відчувають один до одного взаємний потяг, але вічні конфлікти призводять до того, що вони починають один одного зневажати.

Стрілець

Головний ворог — Телець

Стрільці не можуть бути без внутрішньої свободи. Як тільки у відносинах з'являється натяк на заборони, вони втікають. Тельці ж люблять правила і обмеження, а Стрільці сприймають такий підхід як власництво. Вогняний знак біжить із такої пастки, Телець же не розуміє, як можна бути настільки безвідповідальним.

Козеріг

Головний ворог — Терези

Терези живуть і дихають спілкуванням, веселощами й обміном енергією. Цілеспрямовані Козероги не завжди приймають відкритість Терезів у житті, але зовсім не сприймають її у роботі.

Козерогам важливі результати, а Терезам — процес. Тому обидва знаки будуть вважати один одного незрілими, нудними і такими, що не розуміють справжнього життя.

Водолій

Головний ворог — Козеріг

Творчі та винахідливі Водолії не терплять рутини і чітких планів на майбутнє. Вони вважають, що життя не можна вмістити у щоденник і що треба бути більш спонтанним. Водолії легко прив'язуються і настільки ж просто втрачають почуття. Такий емоційний і психологічний хаос — справжнє пекло для консервативного Козерога.

Риби

Головний ворог — Близнюки

Близнюки — це головні зірки школи, а Риби — тихі аутсайдери, які сидять на задніх партах. Водяний знак занадто чутливий і глибокий для товариських Близнюків.

Балакучість, енергетика і непередбачуваність повітряного знака лякає Риб, вони відчувають себе не в своїй тарілці. Близнюки ж постійно намагаються розкріпачити сором'язливих Риб, але постійно зазнають фіаско.

Читайте також нашу першу частину матеріалу під назвою: "Хто твій головний недоброзичливець за знаком Зодіаку".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення


Новини