Головна Новини Дозвілля психологія Хто твій головний недоброзичливець за знаком Зодіаку. Частина 1
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто твій головний недоброзичливець за знаком Зодіаку. Частина 1

До речі про впертих людей: зазвичай вони оточують себе більш гнучкими особистостями, які спокійно ставляться до суперечок і конфліктів

4 липня 2021, 07:00 comments19999
Поділіться публікацією:
Овен
Головний ворог — Рак

Упертий вогненний знак зазвичай не ладнає з водними, а вже з чутливими Раками — і поготів. Овни цінують незалежність і самостійність. У товаристві "прилипливих" і надто дбайливих Раків їм душно. Овни сприймають Раків як занадто чутливих, і в глибині душі радять їм взяти себе в руки, попити заспокійливе і робити справи як доросла людина.

Телець
Головний ворог — Овен

До речі про впертих людей: зазвичай вони оточують себе більш гнучкими особистостями, які спокійно ставляться до суперечок і конфліктів. Тому Тельцям комфортно в оточенні повітряних знаків, а ось Овни доводять їх до точки кипіння. Їх неможливо примирити, обидва впираються рогами і стоять на своєму до останнього. Овен ніколи не зізнається в помилках, а злопам'ятний Телець ніколи не дасть їх забути.

Близнюки
Головний ворог — Діва

Дивно, але над Дівами, і Близнюками протегує Меркурій — планета, яка в астрології відповідає за пізнання і мислення. Однак в цьому схожість знаків закінчуються. Близнюки волелюбні і люблять спонтанність, а Діви воліють рутину. Близнюки — великі діти, а Діви частіше ведуть себе як критичні батьки. При цьому обидва знаки не люблять ділитися внутрішніми переживаннями, тому їх суперечки часто залишаються невирішеними.

Рак
Головний ворог — Стрілець

Раки — чутливі, віддані і виключно вірні створення. Вітряна кокетливість Стрільців ранить їх почуття. Стрільці здаються Ракам грубими, надто прямолінійними і занадто вимогливими. Також Раки не забувають образ, їм завжди важливо чути слова вибачення, яких від Стрільців майже не дочекаєшся.

Лев
Головний ворог — Риби

Лев — гордовитий, ексцентричний і обожнює бути в центрі уваги. Риби ж комплексують з кожного приводу і уникають суспільства людей. Львів бісить пасивність Риб, їх прихованість і небажання змінювати світ. Мрійливий і покірний водний знак постійно відчуває провину за те, що засмучує Льва, і це сперечання не дає парі спокійно жити.

Діва
Головний ворог — Водолій

Діви розумні, спостережливі і аналітичне. Їх поведінкою керує розум, а не серце. Мінливі Водолії здаються їм безладними і безвідповідальними людьми, які грають людськими почуттями. А Водолії своєю чергою відчувають себе як в клітці поруч з приземленими Дівами.

Нагадаємо, день несе негативні тенденції. Ймовірно, будь-які зусилля не принесуть бажаних результатів. Скоротіть спілкування, виключіть нові знайомства — ваша довірливість створить перешкоди на шляху до досягнення мети.

Хто твій головний недоброзичливець за знаком Зодіаку. Частина 1

Гороскоп (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини