Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп на суботу, 3 липня, для кожного знака Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на суботу, 3 липня, для кожного знака Зодіаку

Зберігайте витримку і холоднокровність. Не реагуйте на те, що відбувається, - багато що залежить не тільки від вас

3 липня 2021, 06:30
Поділіться публікацією:

Овен

Гороскоп на суботу, 3 липня, для кожного знака Зодіаку

Гороскоп (фото з відкритих джерел)

День несе негативні тенденції. Ймовірно, будь-які зусилля не принесуть бажаних результатів. Скоротіть спілкування, виключіть нові знайомства — ваша довірливість створить перешкоди на шляху до досягнення мети.

Телець

Життєвий потенціал має тенденцію до зниження. Можливі спокуси плоті або любовна зустріч, яка принесе багато неприємностей. Надлишок марнославства може увергнути вас в оману щодо справжніх намірів партнера.

Близнюки

Схильність до самопотакання, прагнення звалити на чужі плечі свої помилки або нарікання на долю завадять вам добитися прогресу в справах. Цей день пов'язаний з перетвореннями космічних енергій, тому може виявитися важким і в справах сердечних.

Рак

Зберігайте витримку і холоднокровність. Не реагуйте на те, що відбувається, — багато що залежить не тільки від вас. День несприятливий для реалізації творчих задумів, справ, пов'язаних з вкладенням капіталу, великих покупок. У другій половині дня можливі погану звістку або погіршення самопочуття.

Лев

Ймовірно нове романтичне захоплення, однак погоня за золотим тільцем не дозволить проявити глибину почуттів або серйозність намірів. Сни в цей день можуть бути віщими.

Діва

День звільнення від минулих негативних накопичень, викорінення поганих звичок. В результаті ви відчуєте незвичайну легкість. Для молодих людей сприятливі зустрічі, знайомства, заручин. Не варто робити великих покупок. Вони опиняться непотрібними і непрактичними.

Терези

Не виключено, що жінки-Терези зможуть реалізувати давню мрію або добитися успіху в особистому житті. Підвищений сексуальний потенціал приверне до них увагу чоловіків. Чоловікам-Терезам не слід йти на поступки перед совістю — ви можете втратити вірного друга.

Скорпіон

Сьогодні можливий емоційний сплеск. Цілий букет несподіваних подій і звісток здатний навіть вас збити з пантелику. Ви не будете встигати стежити за всім, що відбувається, все обмірковувати, робити висновки. До кінця дня ви зможете в усьому розібратися і навіть використати ситуацію на свою користь.

Стрілець

Сприятливий день для контактів, укладення угод, шлюбів. Зірки розташовані настільки добре, що будь-які справи вам будуть вдаватися з першого разу. Ви відчуєте незриму підтримку вищих сил. Емоційне життя поступово буде приходити в норму.

Козоріг

Цей день принесе вам гарне самопочуття. Поступово відносини будуть приходити в норму. Покладіться на інтуїцію в ухваленні важливих рішень. У другій половині дня можливі романтичні зустрічі, які надовго залишаться у вашій пам'яті.

Водолій

Перша половина дня відзначена погіршенням самопочуття, необґрунтованої нервозності. Постарайтеся утриматися від різких вчинків, рішень і висновків. Сьогодні найкращий день для того, щоб відправитися з дітьми на прогулянку, якій ви залишитеся без сумніву задоволені.

Риби

Події цього дня можуть мати несприятливий вплив на нервову систему і психіку, викликаючи підвищену збудливість і дратівливість, що може привести до невмотивованих сварок.

Нагадаємо, астрологічний прогноз радить Овнам визначити мету: іноді процес досягнення результатів для вас важливіше, ніж сам результат.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини