Головна Новини Дозвілля психологія Хто справедливіше - жінки чи чоловіки: науковий експеримент
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто справедливіше - жінки чи чоловіки: науковий експеримент

Результати нового дослідження виявилися досить несподіваними

22 жовтня 2020, 17:48
Поділіться публікацією:

Американські експерти взялися за з'ясування важливого питання: хто справедливіше — чоловік чи жінка? Для цього вони провели масштабне опитування серед 300 тисяч людей, передає видання lux.

Хто справедливіше - жінки чи чоловіки: науковий експеримент

Хто справедливіше - жінки чи чоловіки. Фото: unsplash

Вчені з Університету Південної Кароліни детально вивчили анкети учасників з 67 країн світу і дізналися, що жінки схильні більше переживати про дотримання моральних принципів, а також вони постійно прагнуть розвинути в собі такі якості, як турбота і справедливість.

В анкеті були питання, які торкалися тем моральних понять і ставлення людини до них. Також там було кілька певних завдань, які респонденти повинні були вирішити. Наприклад, кому б вони приділили свою увагу — незнайомій людині, який чимось засмучена, чи своєму другу, у якого на даний момент все чудово.

Фахівці прийшли до висновку, що крім статевої ознаки, на моральні чинники також впливає виховання людини. Тому в країнах, в яких присутні гнучкі соціальні норми, судження жінок і чоловіків щодо моральних принципів сильно відрізняються.

Також видання "Коментарі" розповість, як швидко підняти свою самооцінку або чим корисний нудизм. Психолог з Лондонського університету Кеон Уест знайшов ефективний спосіб, як швидко підняти свою самооцінку. Цей метод досить неординарний, тому для кого-то може виявитися повною несподіванкою. Виявляється, що нудизм вчить нас любити себе і своє тіло.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини