Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп на суботу, 8 травня, для кожного знака Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на суботу, 8 травня, для кожного знака Зодіаку

Будь-яке починання, навіть найбільш ризикована, згодом принесе хороший дохід

8 травня 2021, 06:45
Поділіться публікацією:

Овен

Гороскоп на суботу, 8 травня, для кожного знака Зодіаку

Гороскоп (фото з відкритих джерел)

Деяка суєта і необхідність активної участі в багатьох справах можуть вивести вас сьогодні з душевної рівноваги. Відпочинок в суспільстві дітей, цікава бесіда з давніми приятелями стануть найкращими ліками від втоми.

Телець

Небезпечний день, який може призвести до труднощів в сімейних і професійних відносинах. Ви втомилися від одноманітності і монотонності життя. Вам необхідно змінити обстановку, інакше зниження життєвого потенціалу спричинить за собою негативні зміни в долі.

Близнюки

Гороскоп на сьогодні обіцяє, що цей день буде забарвлений в оптимістичні кольори. Ймовірно поява нової роботи або партнерів. Однак планети радять не втрачати почуття міри і такту.

Рак

Любителям оригінальності і екстравагантності вдасться досягти великих висот у вираженні індивідуальності. Ваш багатий внутрішній світ може зажадати сьогодні нетрадиційного оточення або нових відчуттів.

Лев

Астрологічний прогноз на сьогодні попереджає Львів: чи не вдавайтеся в конфлікти на вулиці, не відвідуйте масових заходів. Вам потрібно розслабитися і в спокійній обстановці проаналізувати ситуацію.

Діва

День несприятливий для встановлення нових відносин. Не намагайтеся квапити події або змінити звичний розпорядок дня. З недовірою поставтеся до привабливих пропозицій, які не пускайте в авантюри.

Терези

Будь-яке починання, навіть найбільш ризикована, згодом принесе хороший дохід. Можлива невеликий прибуток або вигідна покупка. Особисті відносини порадують вас своєю відвертістю і теплотою.

Скорпіон

Люди, з якими ви познайомитеся в цей день, можуть зіграти у вашому житті значну роль, як позитивну, так і негативну. Можливо, у вас з'являться нові ідеї, які можуть якось двояко вплинути на ваше світовідчуття.

Стрілець

Несприятливий день для Стрільців, пов'язаний з обманами в партнерських відносинах, конфліктами з родичами і дітьми, а також погіршенням самопочуття.

Козоріг

Життєвий потенціал сьогодні має тенденцію до зниження, тому можливі загострення хронічних захворювань, небезпечні перевантаження, невиправданий ризик. Зведіть до мінімуму свої обов'язки.

Водолій

Енергетичний потенціал Водоліїв буде ослаблений. Бути може, події будуть розвиватися не зовсім так, як ви цього хотіли. На жаль, вплинути на їх хід вам навряд чи вдасться. Велика ймовірність депресії.

Риби

День сприятливий для переосмислення минулого. Духовне і моральне очищення сприятиме миру і спокою в сім'ї. Посилюються аура і здатність впливати на оточуючих і на майбутні події.

Нагадаємо, життєва енергія сьогодні знаходиться в нестійкому стані. Не рекомендується розширювати сферу діяльності, займатися новими справами або давати поради.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини