Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп на п'ятницю, 7 травня, для кожного знака Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на п'ятницю, 7 травня, для кожного знака Зодіаку

Рекомендується обережність у відносинах з начальством

7 травня 2021, 06:30
Поділіться публікацією:

Овен

Гороскоп на п'ятницю, 7 травня, для кожного знака Зодіаку

Гороскоп (фото з відкритих джерел)

Життєва енергія сьогодні знаходиться в нестійкому стані. Не рекомендується розширювати сферу діяльності, займатися новими справами або давати поради. Не виключено, що день доведеться присвятити своєму партнеру, сім'ї та домашнього затишку.

Телець

Відповідальний період для Тельців: уникайте експериментів, дійте перевіреними способами. Зірки рекомендують братися тільки за ті справи, в яких ви повністю розбираєтеся.

Близнюки

Доля знову готує вам випробування. Можливо, саме сьогодні вас наздоженуть невирішені проблеми або відкладені справи, для вирішення яких потрібні значний час або фінансові витрати.

Рак

Ракам сьогодні необхідні відповідальність у вчинках, протистояння спокусам і спокусам. Слід займатися тільки найбільш нагальними справами, гнати погані думки, уникати темряви.

Лев

Гороскоп на сьогодні не рекомендує Левам займатися активною діяльністю, укладати угоди, планувати нові справи. Нові ідеї і плани приречені на провал. Ймовірно, на роботі вас просто завалять справами, але засмучуватися з цього приводу не варто.

Діва

Рекомендується обережність у відносинах з начальством. Корисно переглянути свій бюджет. У цей період ви зможете підвищити популярність і набути впевненості в завтрашньому дні.

Терези

Сьогодні будь-які ваші дії можуть обернутися проти вас, тому постарайтеся в цей нелегкий день не брати кардинальних рішень, інакше ризикуєте зіпсувати відносини з колегами

Скорпіон

День сприятливий для звернення до начальства і до вищих інстанцій. Головне — холоднокровно проаналізувати ситуацію і утвердитися у власній правоті.

Стрілець

У цей день ви можете сміливо братися навіть за ті справи, про які маєте дуже туманне уявлення.

Козоріг

Якщо в результаті духовної роботи вам вдасться позбутися хоча б від одного негативного якості характеру, це буде означати перемогу над собою і початок вдосконалення.

Водолій

Все задумане може втілитися в життя. Протипоказані колективні заходи. Відкладіть прийом гостей на більш пізній період, оскільки ви зараз перебуваєте не в кращій формі.

Риби

Життєва активність досягає кульмінаційної точки. Сміливо рухайтеся вперед — природжена м'якість і зовнішня чарівність допоможуть вирішити різного роду конфлікти.

Нагадаємо, фінансове благополуччя давно є однією з основоположних складових спокійній людського життя. У наш неспокійний час ми не завжди здатні розташовувати власними грошима, однак щосили намагаємося це робити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення


Новини