Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп на суботу, 28 серпня, для кожного знака Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на суботу, 28 серпня, для кожного знака Зодіаку

Побережіть себе сьогодні. Цей день характеризується загостренням хронічних захворювань

28 серпня 2021, 06:00
Поділіться публікацією:

Овен

Гороскоп на суботу, 28 серпня, для кожного знака Зодіаку

Гороскоп (фото з відкритих джерел)

День серйозних провокацій. Вас будуть звинувачувати в тому, чого ви не робили. Взаєморозуміння в цей день повністю відсутня. Результат різних суперечок буде непередбачуваний. Будьте гранично обережними. Не виключені обмани і несумлінність з боку людей, від яких ви залежите. Цей день не зовсім сприятливий для зачаття дитини.

Телець

Це самий невідповідний день для початку нової справи, довгострокового планування, вирішення життєвих питань. Є небезпека бути обдуреними або обікраденими. Постарайтеся також уникати в цей період скупчення людей і не відвідуйте громадських місць.

Ось, вам захочеться вирішувати найскладніші завдання. В цей час ви зможете розкрити свої творчі таланти, навіть якщо ваша робота позбавлена творчості, а також домогтися успіху в тому, про що потай завжди мріяли і що може зробити вас, як вам здається, по-справжньому щасливим.

Лев

Побережіть себе сьогодні. Цей день характеризується загостренням хронічних захворювань. Можливо, у вас з'являться нові заступники. Близькі люди нададуть вам підтримку і допомогу, і ви ще раз переконаєтеся в їх відданості. Відправляйтеся за місто, там ви зможете добре відпочити і набратися сил. День гарний для покупок.

Рак

Хороший день для роздумів, аналізу минулих вчинків, медитації. Ймовірно, ви отримаєте несподівана звістка, яке ускладнить взаємини у вашій родині. Будьте готові до серйозних проблем. У житті слід порівнювати бажане з дійсним. Не беріться за те, що не зможете зробити, так як потім це ляже важким тягарем на ваші плечі. Уникайте перевтоми, яке може вкрай несприятливо позначитися на здоров'ї.

Діва

День активної боротьби і зіткнень. На роботі сьогодні вірогідні складності, дрібні сутички з товаришами по службі. Будьте обережні при переході вулиці, остерігайтеся аварій, травм на роботі, якщо Суботу установлено для вас не вихідний.

терези

Ваша активність дещо знизиться. Якщо ви захочете якимось чином відзначитися, не варто старатися — все одно вам цього зробити не вдасться. Постарайтеся залагодити старі справи, а сміливі проєкти залиште на більш відповідний час. Не забудьте про дітей, ви отримаєте величезне задоволення від спілкування з ними.

Скорпіон

Цей день проходить під знаком духовного дурману, розщеплення свідомості, отруєння. Обман або наклеп таємних недоброзичливців ускладнить рух до намічених цілей. Вірогідні фінансові втрати, емоційні зриви. Не виключено, що через необережні висловлювання або легковажних дій ви станете мішенню для нападок.

Стрілець

Нові думки або дії, спрямовані на підвищення добробуту, можуть бути перекреслені, нестриманість у спілкуванні — принести розчарування. Зірки застерігають від фізичних навантажень і колективних заходів.

Увечері можливе погане самопочуття. Небажано зловживати спиртними напоями, захоплюватися м'ясними стравами і гострими приправами. Постарайтеся сконцентруватися на позитивних думках, відмовитися від образ або ураженого самолюбства.

Козоріг

Несприятливий день, особливо для чоловіків-Козерогів. Життєвий потенціал на дуже низькому рівні. Постарайтеся не призначати на першу половину дня важливих зустрічей, нарад. Через емоційно напруженого фону вам буде вкрай складно домовитися з партнерами і колегами.

Краще підведіть риску під старими планами, справами, контрактами. Існує ймовірність непередбачених витрат або фінансових втрат. Краще відпочивайте в цю суботу по можливості.

Водолій

Несприятливий день, пов'язаний з нездійсненими очікуваннями, марними надіями, непорядністю в партнерських відносинах, конфліктами з родичами і дітьми. Ймовірно деяке погіршення самопочуття. Сьогодні будь-яке захворювання матиме тривалий, затяжний характер. Не можна стригти волосся, вживати важку їжу, дивитися в дзеркало.

Нагадаємо, актуальний гороскоп на цей тиждень має позитивний прогноз для представників різних знаків Зодіаку. Дізнайтеся, що чекає саме вас 23 — 29 серпня 2021



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини