Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп на суботу, 24 квітня, для кожного Знака Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на суботу, 24 квітня, для кожного Знака Зодіаку

Цей день буде активним і динамічним

24 квітня 2021, 06:29
Поділіться публікацією:

Овен

Гороскоп на суботу, 24 квітня, для кожного Знака Зодіаку

Гороскоп (фото з відкритих джерел)

Напружений, двоїстий день. Проходить під знаком захисту моральних принципів і внутрішньої свободи. Доля готує вам чергові неприємні сюрпризи, імовірна психологічна і матеріальна залежність.

Телець

Можливо, у вас з'явиться шанс проявити талант і продемонструвати ділову хватку. Планети радять утримуватися від непотрібних або непринципових суперечок — поступіться в дрібницях, щоб виграти в головному.

Близнюки

Цей день буде активним і динамічним для багатьох Близнюків. Ймовірно, що остаточно відновляться зв'язку з далекими родичами, контакти можуть бути стабільними і принесуть багато користі надалі.

Рак

Сприятливий день для спілкування, пошуку нових джерел енергії, прагнення до ідеалу. Ймовірно, що біди обійдуть вас стороною, ви опинитеся під куполом захисту Вищих сил. Таємний недруг спробує підставити вам підніжку, але в результаті сам постане в невигідному світлі.

Лев

Не виключено, що сьогодні ви зможете реалізувати ідеї та плани попередньої доби. З'являться нові покровителі, партнери, істотну допомогу нададуть близькі і родичі. Ваше чарівність зростатиме, що дозволить вам подолати всі випробування і перешкоди на шляху до успіху.

Діва

День сприятливий для наведення порядку в будинку, ремонту, благоустрою квартири. Прагнення до оновлення, свіжі ідеї або нові люди, що увійшли у ваше життя, збагатять ваше існування і відкриють очі на нові можливості в діловій сфері.

Терези

День символізує духовні пошуки і вдосконалення. На тлі посиленої інтуїції вірогідні пророцтва і передбачення подій майбутнього.

Скорпіон

Рекомендується зосередитися на думках, проаналізувати свої вчинки і устремління, відвідати храм. Не виключено повернення до старих проєктів, які принесуть вигоду.

Стрілець

Сьогодні постарайтеся знайти в собі сили на час відійти від справ. День передбачає зосередження на духовних проблемах, усамітнення. Будь-які контакти можуть привести до негативних результатів.

Козоріг

Сприятливий день для торгових операцій і вигідних покупок. Ймовірно, що ви відчуєте деяку втому і задоволення від зробленої роботи.

Водолій

Удача на вашому боці. Зірки припускають несподіваний поворот у вашому житті. Інтуїція і передбачливість допоможуть знайти правильний напрямок життєдіяльності.

Риби

Життєвий потенціал має тенденцію до зниження. Вірогідні сумніви і тривога за майбутнє. У чоловіків-Риб, зайнятих в сфері бізнесу, можливі втома, депресія.

Нагадаємо, гороскоп на п'ятницю, 23 квітня, для кожного Знака Зодіаку




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини