Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп на п'ятницю, 9 квітня для кожного знака Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на п'ятницю, 9 квітня для кожного знака Зодіаку

Сприятливий день для підбиття підсумків

9 квітня 2021, 06:32
Поділіться публікацією:

Овен

Гороскоп на п'ятницю, 9 квітня для кожного знака Зодіаку

Гороскоп (фото з відкритих джерел)

Сьогодні вірогідні непорозуміння і неприємності, які негативно позначаться на вашому авторитеті. Можливі фінансові втрати, помилки і прорахунки в справах, розбіжності з оточуючими, виклик суспільству.

Телець

Ваш життєвий потенціал знаходиться на високому рівні. Не виключено, що сьогодні доведеться відправитися в ділову поїздку або подумати про розширення власного підприємства. Вас чекає успіх.

Близнюки

Сприятливий день для підбиття підсумків. Можливо надходження фінансових коштів або якесь звістка, яке, як стверджують планети, може докорінно змінити ваш спосіб життя.

Рак

Не виключено, що вам доведеться займатися справами, які вимагають негайного вирішення. Ймовірно, ви будете змушені взяти на себе додаткові обов'язки.

Лев

Будьте обережні сьогодні. Бажано відкласти поїздки, змагання, конкурси, оскільки велика ймовірність поразок, невдач, травм, нервового зриву.

Діва

Дівам сьогодні не рекомендуються поїздки. Можливо, з'являться проблеми з вашим здоров'ям або зі здоров'ям родичів. Надіям і планам не судилося здійснитися. Велика небезпека травматизму

Терези

Цей день є початком нового етапу у вашому житті. Тенденція до змін проявиться в багатьох сферах життя.

Скорпіон

Сприятливий день для прийняття важливих рішень, початку нової діяльності. Можливо, у вас з'явиться бажання що-небудь змінити в житті. Ви зможете успішно довести до кінця розпочаті справи. Але не квапте події.

Стрілець

Рекомендується присвятити цей день духовного вдосконалення. Ваше природне прагнення до вищих ідеалів цілком зможе реалізуватися і принести очищення і внутрішню свободу.

Козоріг

День любові, прощення, покаяння. Рекомендується відвідати храм. Вибачитеся, якщо вважаєте себе винним перед ким-небудь, і вибачте кривдників.

Водолій

Може трапитися так, що в вашому співчутті та участі потребуватимуть багато з навколишніх вас людей. День сприятливий для поїздок, подорожей, прийому гостей, зустрічей. Однак уникайте занадто гучних компаній.

Риби

Не все буде складатися так, як хотілося б. У цей день зірки рекомендують обміркувати майбутні дії, пов'язані з фінансовою стороною вашої діяльності. Не пропустіть з уваги жодної деталі!

Нагадаємо, 8 квітня може відправитися за корисними покупками, почати ремонт в будинку, зробити перестановку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини