Головна Новини Дозвілля психологія Фінансовий гороскоп: кого зі знаків Зодіаку чекає грошова удача в травні
commentss НОВИНИ Всі новини

Фінансовий гороскоп: кого зі знаків Зодіаку чекає грошова удача в травні

Найкраща ситуація з грошовими заощадженнями в травні буде складатися у Терезів, Скорпіонів, Козерогів і Водоліїв

1 травня 2021, 20:29 comments1423
Поділіться публікацією:

Фінансове благополуччя давно є однією із основоположних складових спокійного людського життя. У наш неспокійний час ми не завжди здатні запланувати власні витрати, однак щосили намагаємося це робити. Іноді, щоб знати, що нам готує майбутнє, ми прислухаємося до порад астрологів. За інформацією порталу "Командир", в травні 2021 року на фінансову удачу можуть розраховувати представники чотирьох знаків Зодіаку.

Фінансовий гороскоп: кого зі знаків Зодіаку чекає грошова удача в травні

Чотири знаки зодіаку будуть фінансово щасливими у травні. Фото: Телеграф

Терези

Людям, які народилися під цим знаком, зірки в травні обіцяють абсолютний успіх у всіх починаннях. І це при тому, що початок місяця може не особливо радувати певним просуванням справ. Втім, вже другий травневий тиждень продемонструє непогане зростання фінансів. Тим Терезам, які мають власний бізнес, можуть надійти вигідні пропозиції щодо співпраці. Також представники цього знака можуть розраховувати на підвищення, що теж вигідно вплине на стан гаманця. У двадцятих числах травня Ваги повинні бути більш обережними, щоб, приймаючи складне рішення, не помилитися. Зірки рекомендують прислухатися до інтуїції.

Скорпіон

У першій половині травня Скорпіони можуть отримати досить несподівані доходи. Також фінансове становище здатні допомогти поправити нові знайомі і сприятливі робочі зустрічі. Крім іншого, в травні представникам цього знаку зірки пророкують заступництво впливових людей. На загальний грошовий приріст також буде впливати природжена комунікабельність Скорпіонів та їхнє вміння знаходити несподівані рішення у складних ситуаціях. 10-14 травня будуть вельми успішні будь-які угоди, пов'язані з нерухомістю.

Козеріг

Представники цього знака вічно планують як найближче, так і подальше майбутнє. У травні це допоможе їм уникнути бездумних витрат і цілком твердо стояти на ногах у фінансовому плані. Також на загальну стабільність доходу впливатиме звична працьовитість Козерогів. Багатьом жінкам і чоловікам, які народилися під цим сузір'ям, астрологи обіцяють в травні додаткове джерело доходу. До того ж хороша праця повинна бути добре винагородженою. Саме тому вже до кінця місяця Козероги, ймовірно, отримають можливість повноцінно відпочити.

Водолії

Травень стане неймовірно творчим місяцем для представників цього знака. Свіжість і оригінальність представлених Водоліями ідей зачарує керівництво. Це може стимулювати подальше підвищення заробітної плати. Також не слід відмовлятися від співпраці з колегами або друзями — подібні проекти теж здатні принести хороший заробіток. Найбільше ентузіазму у Водоліїв з'явиться до середини місяця. Зірки стверджують, що найкращий прибуток зможуть отримати Водолії, пов'язані із будь-яким бізнесом в інтернеті. Не виключено і отримання спадщини.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, яким травень в цілому стане для Овнів, Тельців, Близнюків і Раків.

Також на порталі прогнози астрологів на найближчий місяць можуть дізнатися і представники інших знаків зодіаку — тут (від Львів до Скорпіонів) і тут (від Стрільців до Риб).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини