Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп на четвер, 26 серпня, для кожного знака Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на четвер, 26 серпня, для кожного знака Зодіаку

У вашому житті намічається перехід до іншої сфери діяльності або вихід на інший рівень розвитку

26 серпня 2021, 08:45 comments3103
Поділіться публікацією:

Овен

Гороскоп на четвер, 26 серпня, для кожного знака Зодіаку

Гороскоп (фото з відкритих джерел)

Несподівано для себе ви можете захопитися чимось незвичайним. Не виключено, що виникнуть розчарування, пов'язані з друзями, тому не слід повністю покладатися на них. Уникайте з'ясування відносин. Будьте обережні — друга половина дня небезпечна травматизмом і нещасними випадками.

Телець

Складний день, який пройде під знаком невирішених проблем в справах або особистого життя. Переговори з партнерами будуть утруднені і, ймовірно, не принесуть відчутних результатів. Можливо, ви отримаєте важливе повідомлення, яке змусить відправитися в поїздку. Вірогідні фінансові проблеми, пов'язані з купівлею або домашніми клопотами.

Близнюки

У вашому житті намічається перехід до іншої сфери діяльності або вихід на інший рівень розвитку. Не пропустіть свій шанс. У справах і наміри спирайтеся на допомогу і поради близьких людей. Проявіть рішучість у досягненні мети. У другій половині дня ймовірно несподівана звістка, яке потягне за собою непередбачувані витрати.

Рак

Вкрай несприятливий день — день зваблювання, обману, розгулу темних пристрастей. Ваше фінансове становище дещо погіршиться. Можливо, ви втратите цінну річ або повернете старі борги. Існує ймовірність пожежі або гострого конфлікту з незнайомцями. Проявіть обережність в спілкуванні з людьми. Не втрачайте сміливості і самовладання. Любов залишає вас. Від вас залежить — розлучитеся ви зараз або трохи пізніше. Розрив майже неминучий.

Лев

Сприятливий день. Пройде під знаком милосердя, любові і прощення. Хороший день для спорту, фізичних вправ, спілкування, укладення шлюбу, зачаття. Однак не слід займатися ризикованими підприємствами або пускатися в явні авантюри. У другій половині дня можливі несподівані звістки.

Діва

Не виключено, що сьогодні вам доведеться уважніше придивитися до колег по роботі, яким, ймовірно, не варто надто довіряти. Можливий несподіваний поворот подій не на вашу користь. Постарайтеся, незважаючи ні на що, володіти собою і не приймати поспішних, необдуманих рішень. Ймовірно, вам доведеться докласти деяких зусиль, відстоюючи стабільність свого становища.

Терези

Можливо, сьогодні вам доведеться відстоювати свої життєві принципи, авторитет або погляди. Зірки рекомендують активно захищати власні інтереси, інакше хід подій зміниться не на вашу користь. У другій половині дня виключіть великі капіталовкладення або покупки — несприятливе поєднання планет може призвести до фінансових втрат.

Скорпіон

Досить імовірно, що жінок-Скорпіонів чекає нове короткочасне захоплення. У зв'язку з цим не виключено зміни в особистому житті. У чоловіків-Скорпіонів можуть виникнути серйозні проблеми зі здоров'ям. Можливо, що доведеться звернутися до фахівця.

Стрілець

Терпіння, витримка і працьовитість дозволять отримати допомогу начальства, покровителя або партнера по бізнесу. Сміливо беріться за будь-яку справу — ймовірність успіху дуже велика. Життєвий потенціал на високому рівні. Не виключено, що в другій половині дня ви зможете вирішити проблеми особистого життя.

Козоріг

Сьогодні, ймовірно, до вас звернуться з діловою пропозицією, але приймати його відразу не варто, тому що воно згодом виявиться не дуже вигідним для вас. Будинки можливі ускладнення, через те, що хтось із близьких потребуватиме вашої уваги. Ймовірно, вам буде потрібна порада або допомога близьких друзів. Не соромтеся звернутися до них, незважаючи на гордість. Погляд з боку і дружня участь допоможуть впоратися з ситуацією.

Водолій

Девіз дня — любов, спокій і злагода. Не йдіть напролом, і вам випаде можливість спокійно довести до кінця задумане справа. Легко будуть вирішуватися всі завдання, як практичні, так і теоретичні. Відносини з оточуючими стабілізуються.

Риби

В цілому хороший день. Він обіцяє грошові доходи, хороший для покупок. День буде вдалим, якщо ви сплануєте його заздалегідь. Якщо призначена ділова зустріч, здійсните її в першій половині дня, оскільки у другій, можливо, ви не зумієте взяти правильного рішення. Ви можете відчути необхідність у радах друзів. Однак не варто повністю на них покладатися.

Нагадаємо, актуальний гороскоп на цей тиждень має позитивний прогноз для представників різних знаків Зодіаку. Дізнайтеся, що чекає саме вас 23 — 29 серпня 2021. Останній тиждень серпня буде яскравим і завантаженим подіями для більшості знаків Зодіаку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини