Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп на вівторок, 16 березня для кожного знака Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на вівторок, 16 березня для кожного знака Зодіаку

У спілкуванні з діловими партнерами слід правильно вибрати момент, щоб розставити необхідні акценти

16 березня 2021, 06:01
Поділіться публікацією:

Гороскоп на вівторок, 16 березня для кожного знака Зодіаку

Гороскоп на вівторок, 16 березня для кожного знака Зодіаку

Гороскоп. Фото kolobok.ua

Овен

Мінливості долі можуть перешкодити вам реалізувати задумане. Можливо, що ситуація складеться таким чином, що вам доведеться вирішувати безліч питань одночасно.

Телець

Гороскоп на сьогодні рекомендує Тельцям рішуче діяти в усьому і не випускати ініціативу зі своїх рук. Не бійтеся братися за будь-яку роботу, хоча реалізувати свої плани буде непросто.

Близнюки

У спілкуванні з діловими партнерами слід правильно вибрати момент, щоб розставити необхідні акценти. Займіться плануванням своєї діяльності, в результаті якої ймовірно поліпшення соціального становища.

Рак

Прагнення до високих недосяжним ідеалам може поєднуватися зі зростанням тривожного стану, невдоволенням роботою або досягнутими результатами. Зірки рекомендують бути обачними по відношенню до свого здоров'я і в стосунках з близькими людьми.

Лев

Вірогідні несподівані події, результат яких здасться вам несправедливим. Можливо, спливуть старі борги або зобов'язання, про які ви забули.

Діва

День здобуття внутрішньої свободи, осяяння, радості буття. Накопичений життєвий досвід і духовний потенціал Дів старшого покоління вимагатиме аналізу і систематизації.

Терези

Життєвий потенціал Терезів сьогодні починає рости. Вам буде легко впоратися з найскладнішими завданнями, які здавалися нерозв'язними. Творчі люди зможуть розкрити свій потенціал.

Скорпіон

День, що відображає вашу внутрішню сутність. Він може скластися двояко. Можливі невдачі через потурання власним слабкостям, неуважності, егоїзму.

Стрілець

Ви можете відчути потребу в спілкуванні з батьками, давніми друзями чи у відвідуванні пам'ятних для вас місць.

Козоріг

Будьте уважні. Хоча у вас немає прямих ворогів, ймовірно прояв агресії з боку незнайомих людей. У спілкуванні з колегами і старшими родичами дотримуйтесь стриманість.

Водолій

Зірки попереджають, що ви повинні приділити увагу духовному вдосконаленню, зміцненню власного здоров'я та здоров'я близьких людей

Риби

Сьогодні Рибам слід бути обачнішими у професійній сфері діяльності. Займайтеся старими справами, не намагайтеся будувати нових планів.

Нагадаємо, 13 березня не варто  переоцінювати свої сили.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини