Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп на четвер, 14 січня: кому пощастить
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на четвер, 14 січня: кому пощастить

Зараз вам варто відпочити, з'їздити куди-небудь, де професійні турботи та домашні клопоти не стануть про себе нагадувати

14 січня 2021, 07:30
Поділіться публікацією:

Овен

Гороскоп на четвер, 14 січня: кому пощастить

Гороскоп. Фото kolobok.ua

Хороший день для отримання премії, початку роботи на новій посаді. Можна сміливо починати новий проект, проявляти ініціативу — зірки на вашому боці.

Телець

У родині панує взаєморозуміння і любов, не порушуйте цю крихку рівновагу.

Близнюки

Вам потрібно цей день присвятити собі: куди-небудь з'їздити, відпочити, отримати позитивні емоції та радість від події. Намагайтеся не перезавантажувати себе в роботі.

Рак

Намагайтеся не поспішати в роботі. Якщо вас будуть підганяти, поясніть, що поспіх ні до чого доброго не призведе. Аналізуйте те, що відбувається — можуть з'явитися заздрісники, які мріють про вашу посади.

Лев

З'явиться можливість показати ваші професійні якості та довести керівництву, що ви  вартуєте багато і заслуговуєте на підвищення зарплати — не пропустіть свій шанс. Рідні вимагатимуть від вас уваги.

Діва

Зірки рекомендують зробити покупку для дому, для прикраси інтер'єру. Також непоганий день для фінансових операцій.

Терези

Гарний час, щоб відновити розірвані відносини, попросити вибачення, якщо винні; пробачити, якщо образили вас.

Скорпіон

Вас можуть спеціально ввести в оману — не піддавайтеся на провокації. Увечері може  відбутися несподіване романтичне побачення.

Стрілець

Ваш сплеск енергії буде спрямований на роботу, на зусилля підтягти робочі справи. Але не забувайте про свою сім'ю, рідним знадобиться ваша підтримка.

Козеріг

Якщо є можливість, то вечір присвятіть відпочинку, найкраще — за межами міста.

Водолій

Не беріть на себе багато відповідальності — може постраждати ваша кар'єра і відносини з керівництвом. Хороший день, щоб присвятити його родині.

Риби

Постарайтеся підтримувати хороші відносини з колегами та партнерами: від їх підтримки зараз багато в чому залежить ваш професійний успіх.

Нагадаємо, не витрачайте час на те, щоб когось переспорити, в чомусь переконати. Доводьте на ділі, що правда на вашому боці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення


Новини