Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп на цей тиждень 13 – 19 грудня 2021 року: прогноз для всіх знаків Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на цей тиждень 13 – 19 грудня 2021 року: прогноз для всіх знаків Зодіаку

Новий тиждень грудня подарує майже всім знакам Зодіаку святковий настрій, який не зіпсує навіть активного ритму життя.

13 грудня 2021, 23:12 comments2263
Поділіться публікацією:

Актуальний гороскоп цього тижня має позитивний прогноз для представників різних знаків Зодіаку. Дізнайтесь, що чекає на вас 13 – 19 грудня 2021 року! Новий тиждень грудня подарує майже всім знакам Зодіаку святковий настрій, який не зіпсує навіть активного ритму життя, передає Радіо Maximum. Що ж зірки пророкують вам? Читайте гороскоп, щоб бути готовим до будь-яких несподіванок долі!

Гороскоп на цей тиждень 13 – 19 грудня 2021 року: прогноз для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп (фото з відкритих джерел)

Овен

Овнів чекає приємний і спокійний тиждень. Може здатися, що справ чимало, але у вас все вдасться виконати набагато швидше та без зусиль. Тому зберігайте гарний настрій, радійте добрим миттю, а також не забувайте продумувати плани на кінець року та початок нового. У вас все вийде!

Телець

Тільцям також зимова пора подарує великий настрій та натхнення виконати все і більше. Але не забувайте влаштовувати лише час для себе. Після активних буднів обов'язково займайтеся тим, що приносить радість. Навіть якщо це просто перегляд серіалів зі смаком. Це також важливо.

Близнюки

Близнюки готові засипати все дощем та гірляндами, а також перетворити мандаринки на свій щоденний раціон. Ваш настрій може бути дуже заразним у хорошому розумінні. Але не намагайтеся нав'язувати комусь своє бачення світу. Це дозволить уникнути зайвих конфліктів та насолодитися святковим періодом.

Рак

Раки готові підкорювати гори, якщо вони мають гідну мотивацію. Тому на цьому тижні знайдіть для себе мету, до якої ви активно прямуватимете. Натхнення відразу з'явиться, коли ви почнете свій шлях. І не забувайте ділитися теплом із близькими, адже ваша підтримка неоціненна.

Лев

Львів черговий тиждень грудня здасться досить активним, але в ньому буде чимало позитивних моментів, які не даватимуть рівню енергії падати. Тому зосередьте увагу саме на них. Зараз ваша доброзичливість та харизматичність можуть стати ключовою зброєю у боротьбі із зайвими конфліктами.

Діва

Діви поступово готуються до кінця року. що може викликати в них непереборне бажання сховатися десь далеко від справ. Але краще не уникати завдань, а правильно розпланувати свій час. Вам вдасться впоратися з усім набагато швидше і легше, якщо ви не панікуватимете.

Терези

Терези в новому грудневому тижні поділяться на два табори: хтось буде в захваті від передчуття свят, а хтось зовсім втратить настрій і віру в диво. Останнім не зайве подумати про те, як змінити ситуацію і поступово змінювати свою рутину. А ось перші будуть просто неабиякими мотиваторами для всіх інших.

Скорпіон

Скорпіони починають яскраву смугу свого життя, в якій готові вчитися, впізнавати та йти вперед, не обертаючись. І це чудовий період, щоб розлучитися з усім, що вже не приносить вам радість. Позбудьтеся зайвих речей і переосмисліть свої стосунки з оточуючими.

Стрілець

Стрільцям новий тиждень принесе велику кількість вдачі та щастя. Але для цього потрібно бути відкритим і не шукати дрібного негативу у величезному позитиві. Більше посміхайтеся, вибачте тепло близьким, а також не забувайте, що корисно робити подарунки без причин.

Козоріг

Козерог в новому тижні грудня нарешті зрозуміють, як важливо розподіляти обов'язки та сили. Зупиняйтесь, коли відчуваєте, що надто захопилися справами. Навіть невелика перерва дозволить відновити енергію та поповнити рівень натхнення ще більше. Подбайте про себе.

Водолій

Водоліям зима принесе чимало сюрпризів та відкриттів, до яких слід бути готовими хоча б морально. Тому вимкніть негативний настрій і налаштуйтеся, що цей місяць буде справді казковим. Радуйтеся маленькими дрібницями та ставте великі цілі. Зараз ваш зоряний час.

Риби

Риби, достатньо шукати мільйон причин щось робити. Зараз тільки від вас залежить, чи ви наблизитесь до своїх мрій. Отже, починайте рухатися до них хоча б невеликими кроками. І нехай чужа критика не дозволяє вам опускати руки, адже поруч завжди будуть ті, хто підтримує.

Згадаймо гороскопи на різну тематику просто заполонили мережу. Дослідники з'ясували, які типи людей схильні довіряти прогнозам астрологів. Як пише Psych News Daily, нарцисизм — найсильніший показник віри в астрологію. Крім того, віра пов'язана з інтелектом: що вище IQ, то нижче ймовірність читання гороскопів. Є також кореляція зі статтю та віком: жінки та літні люди більше схильні довіряти зіркам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини