Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп на березень: що пророкують зірки Стрільцям, Козерогам, Водоліям і Рибам
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на березень: що пророкують зірки Стрільцям, Козерогам, Водоліям і Рибам

Початок весни визначено принесе набагато більше хороших подій, ніж лютий

26 лютого 2021, 21:25 comments24174
Поділіться публікацією:

За запевненнями астрологів, разом із лютим закінчиться і період ретроградного Меркурія, який негативно впливав на багатьох представників зодіакального сузір'я. Березень же, як стверджують на порталі WFC, обіцяє багато добрих новин і подій. Пропонуємо поцікавитися, що ж весна принесе Стрільцям, Козерогам, Водоліям і Рибам.

Гороскоп на березень: що пророкують зірки Стрільцям, Козерогам, Водоліям і Рибам

Гороскоп на березень для Стрільців, Козерогів, Водоліїв та Риб. Фото: MixNews

Стрілець (23 листопада  21 грудня)

Представників цього знаку, так само як Овнів і Львів, в березні чекають численні нові знайомства. Але, на відміну від інших, Стрільцям варто бути обережніше з цим. Є ризик захопитися і забути про старих друзів. На роботі Стрільцям слід уникати конфліктів і непорозумінь із колегами. Пам'ятайте: компроміси — ваше все. У плані здоров'я астрологи прогнозують виключно хороше, в тому числі і прилив енергії.

Козеріг (22 грудня  20 січня)

У березні фінанси Козерогів можуть почати "співати романси", тому з великими витратами варто почекати. Більш того — є варіант, що гроші знадобляться на непередбачені цілі. Непросто Козерогам буде і в кар'єрному плані, можлива часта позаурочна робота. Втім, зірки обіцяють, що до кінця березня ситуація покращиться. В особистому житті притримуйтеся стабільності. Хоча деяким Козерогам можуть запропонувати відновити старі відносини — та подумайте двічі.

Водолій (21 січня — 20 лютого)

Через те, що останнім часом Водолії могли бути неуважні до власного здоров'я, воно здатне в березні вас підвести. Стимулюйте імунітет, щоб не дати застуді (або спробі загострення хронічної хвороби) жодного шансу. На роботі пануватиме рутина, що Водоліїв цілком влаштує. Особисте життя не передбачає великих змін, втім зірки говорять, що представники цього знака будуть щасливі. Водоліям-одинакам краще ж не починати нових відносин.

Риби (21 лютого — 20 березня)

Хто-хто, а Риби на початку березня зможуть похвалитися вільним часом. Але не слід його витрачати на бездумне лежання: влаштуйте ремонт або, на крайній випадок, грандіозне прибирання. Кращий час для реалізації планів Риб — середина, а також кінець березня. Ймовірні деякі хвилювання в особистому житті: може здатися, ніби вам приділяють замало уваги. Зате кар'єра точно порадує — тут все стабільно і без "вибоїн", так що можна розслабитися. Не дозволяйте апатії себе захопити, згадайте про друзів.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, чого в березні можуть очікувати Овни, Тельці, Близнюки і Раки. Також на порталі знайдеться і астрологічний прогноз для Львів, Дів, Терезів і Скорпіонів.

Додатково можна дізнатися, яким знакам зодіаку варто побоюватися фатальних наслідків 2021 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини