Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп на березень: що пророкують зірки Овнам, Тельцям, Близнюкам і Ракам
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на березень: що пророкують зірки Овнам, Тельцям, Близнюкам і Ракам

В основному березень планується більш сприятливим, ніж лютий

26 лютого 2021, 17:35 comments33015
Поділіться публікацією:

У повітрі вже відчувається весна, а це означає, що зиму і особливо лютий із його ретроградним Меркурієм можна залишити позаду. Астрологи прогнозують збільшення приємних подій у березні, хоча комусь, стандартно, пощастить більше, інформує видання WFC. Пропонуємо дізнатися, чого ж від початку весни чекати Овнам, Тельцям, Близнюкам і Ракам.

Гороскоп на березень: що пророкують зірки Овнам, Тельцям, Близнюкам і Ракам

Гороскоп на березень для Овнів, Тельців, Близюків та Раків. Фото: MixNews

Овен (21 березня — 19 квітня)

Березень для Овнів буде багатим на нові знайомства та цікаві зустрічі. Більшість із них принесуть приємні враження і навіть якусь вигоду. Овни-одинаки можуть зустріти людину, з якою вдало складуться особисті стосунки. А ось Овнам-сім'янинам краще бути обережнішими в березні: можете раптово опинитися в епіцентрі грандіозного родинного скандалу. Слідкуйте за своєю емоційністю, не несіть додому робочих проблем. До слова, про роботу: розберіть, врешті-решт, справи, які нагромадилися, а не беріться за нові. До речі, бажання рвонути вперед кар'єрними сходами краще ненадовго відкласти.

Телець (20 квітня — 20 травня)

Тельців у березні явно порадує особисте життя — як сімейних людей, так і тих, хто поки не зустрів свою долю. Та й у кар'єрних питаннях зірки прихильні до представників цього знака. Тим, хто наполегливо трудиться, з легкістю вдаватимуться навіть найскладніші проекти. Можливо, навіть керівництво почне до вас прислухатися. Тимчасово безробітним Тельцям варто уважніше придивитися до пропозицій — за однією із них точно ховається робота вашої мрії. Також Тельцям слід прислухатися до стану здоров'я: більше відпочивайте і розумом, і тілом.

Близнюки (21 травня — 20 червня)

Засилля романтики — ось що чекає представників цього знака в березні. Близнюкам, навіть сімейним, легко вдаватиметься флірт, тому варто бути дуже обережними. До того ж активність в особистих стосунках не повинна позначитися на якості вашої роботи. Тому будьте дуже активні в професійному плані (хоча якщо ви займаєте керівну посаду, можете спробувати делегувати окремі завдання підлеглим). Заробітна плата поки залишиться на колишньому рівні, але в майбутньому можливі поліпшення.

Рак (21 червня — 22 липня)

Зірки, схоже, не надто цікавляться епідеміологічною ситуацією на Землі, адже Ракам рекомендується частіше виходити в світ. Самотнім представникам цього знаку слід проявляти ініціативу, якщо вони хочуть отримати особисті відносини. Для сімейних же Раків березень пройде максимально тепло і затишно. Успіх супроводжуватиме Раків в кар'єрному питанні: комусь дістанеться відмінний проект, комусь — надбавка, а комусь — навіть підвищення. Додатково астрологи рекомендують Ракам придивитися до власного здоров'я: не забувайте про заняття спортом і зміцнення імунітету. Але не перестарайтеся, щоб не травмуватися.

Раніше "Коментарі" розповідали про п'ять знаків зодіаку, для яких 2021 рік під заступництвом Бика принесе фатальні зміни.

Також на порталі можна перевірити свій гороскоп на п'ятницю, 26 лютого.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Вячеслав

27 лютого 2021, 21:55

Большинство политиков МУДАКИ!!!!!


Новини