Головна Новини Дозвілля психологія «Фатальний день»: що передбачала Ванга на 22.02.2021
commentss НОВИНИ Всі новини

«Фатальний день»: що передбачала Ванга на 22.02.2021

22.02.2021 - цей день примітний скупченням двійок

22 лютого 2021, 15:00 comments1306
Поділіться публікацією:

Сьогоднішній день, 22.02.2021 особливий тим, що в ньому накопичилося п'ять двійок. Болгарська ясновидиця Ванга з обережністю ставилася до таких дат і попереджала, що вони обіцяють мало хорошого.

«Фатальний день»: що передбачала Ванга на 22.02.2021

що передбачала Ванга на 22.02.2021 / Фото: shutter_m / iStock / Getty Images Plus / Getty Images

Минулого року ми пережили один день п'яти двійок, ще тоді експерти згадували слова відомої віщунки, яка говорила про "спалах старої хвороби". І ось вже цілий рік людство живе в умовах пандемії коронавірусу.

Ванга говорила, що день, в який відбувається скупчення двійок, є "фатальним". Тоді можуть відбутися природні катаклізми та техногенні аварії, тому жителям сейсмічно небезпечних зон, а також тим, хто живе в регіонах сходження лавин і виверження вулканів, потрібно бути обережніше. Але в прогнозах немає конкретного місця, де може статися катастрофа.

Однак, болгарська ясновидиця радувала і хорошими новинами на поточний рік. За її словами, у 2021 році "рак зв'яжуть залізними ланцюгами". Вчені з усього світу дійсно наполегливо працюють над тим, щоб створити ліки проти цієї недуги, й вже є помітний прогрес. Цілком можливо, що незабаром вони будуть доступні людям, які страждають онкологією.

Також Ванга зазначила, що негативний вплив двійок скоро ослабне, відбудеться це 20 березня. Після цієї дати всі почне налагоджуватися в плані геополітики, так і будемо сподіватися, що в плані ситуації з коронавірусною інфекцією.

Нагадаємо, що болгарська провидиця Ванга назвала три знаки Зодіаку, які, на її думку, вважаються найнебезпечнішими.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що чекає світ у 2021 році. Експерти назвали три найбільш гучних пророцтва Ванги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини