Головна Новини Дозвілля психологія Експерт розвінчала найпопулярніші міфи про зради
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт розвінчала найпопулярніші міфи про зради

Секс-коуч Катерина Бібішева розвінчала три найпопулярніші міфи про зради: у що давно треба перестати вірити

30 грудня 2021, 18:35
Поділіться публікацією:

Зрада — одна з найголовніших і найчастіших причин руйнування шлюбу та стосунків. Вона приносить біль, розчарування та втрату довіри до своєї половинки. А ще у багатьох людей дуже загострений страх зради, а все через міфи, якими вона обросла. Секс-коуч Катерина Бібішева розповіла, у що не варто вірити.

Експерт розвінчала найпопулярніші міфи про зради

Міфи про зради (фото з відкритих джерел)

Чоловіча зрада відрізняється від жіночої

Насправді й чоловікам, і жінкам однаково хочеться сексу, жінкам теж не чуже бажання експериментів. Але суспільство настирливо приписує полігамність чоловікам. А жінок змушують жертвувати своїми інтересами та своїми бажаннями заради сім'ї. Дуже зручна брехня. Проте найчастіше єдине, що зупиняє жінку від пригод — це відповідальність та сімейні обов'язки, які просто не залишають їй часу на любовні пригоди.

Зраджують через проблеми у стосунках

Це правда лише частково: навіть якщо є проблеми, всі ми дорослі люди й можемо їх вирішити. Просто взяти на себе відповідальність за свою сім'ю та розпочати діалог. А ось зрадникам такої відповідальності не вистачає.

Якщо зраджують, значить, у партнерові чогось не вистачає

Найчастіше зрада відбувається не через брак чогось у партнері, а через брак чогось у собі в контексті цих стосунків: наприклад, вони починають пригнічувати, душать, не дають проявитися. І тоді коханець чи коханка стають віддушиною, в якій людина може бути іншою. Тому завжди пам'ятайте, що причина криється не в партнері, а у вас самих.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що багатьох стосунках, на жаль, бувають зради. І про чоловічі "походи наліво" написано і сказано багато, але жінка теж може зрадити своєму обранцю. Сімейний психолог Андрій Миколаїв розповів, які обставини можуть спонукати її на такий крок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

вася

30 грудня 2021, 18:47

в наше время блядовать бабам стало модно! но парни умнеют


Новини