Головна Новини Дозвілля психологія Чотири знака Зодіаку, які не люблять Дев
commentss НОВИНИ Всі новини

Чотири знака Зодіаку, які не люблять Дев

Є знаки зодіаку, які не люблять Дев усіма фібрами душі. Що ж саме їх дратує в головному перфекціоністу астрологічного кола.

13 лютого 2021, 06:55 comments14897
Поділіться публікацією:

Діви володіють багатьма позитивними якостями: вони не конфлікти, розумні, виховані, пише mixnews.lv. Але все ж є знаки зодіаку, які не люблять Дев і дратівливо до них відносяться.

Чотири знака Зодіаку, які не люблять Дев

Гороскоп. Фото: kolobok.ua

Овни

Для любовних відносин такий союз неоднозначний — Овен занадто гарячий, Діва досить прохолодна і розважлива. Але ось наскільки довгим буде такий зв'язок, сказати складно. Кардинальному Овну складно уживатися з мутабельнами знаками, зокрема — з Дівою. У плані дружби або кар'єри: тут є одна закономірність — чим старше Діва і Овен, тим їм простіше прийняти один одного.

Що ж дратує Овна? Серйозність Дев. В принципі, це їх гідність, проте поряд з вогняними знаками воно трансформується в недолік. Серйозні і відповідальні Діви стають дріб'язковими, сварливого, починають злитися, чіплятися по дрібницях. Конфлікти в такій парі дуже і дуже вірогідні.

Стрільці

Рухливі і волелюбні Стрільці, не сприймає обмежень, Діва ж оточена цими самими обмеженнями, які вона сама часом собі і придумує. Так їй спокійніше живеться. руки. Ще один дратівливий чинник — любов Діви до уїдливих зауважень, а Стрільці, як відомо, володіє низьким порогом для критики. Що може зблизити цих двох? Любов до суперечок, тому що обидва є дуже інтелектуальними знаками, а також уїдливість, спрямована на когось третього.

Близнюки

Ці двоє дуже і дуже схожі, але все ж відмінностей між ними набагато більше. Близнюки, будучи повітряним знаком, рухливі, волелюбні і непостійні. Діва — яскравий представник Землі. Близнюки вважають Діву занадто правильною, і Близнюки взагалі не люблять, коли їх критикують, адже вони краще всіх (так думає Близнюк).

Водолії

Водолії і Діва — раціональні, інтелектуальні, критичні, відповідально підходять до вибору партнерів, спираючись більшою мірою на логіку, а не на почуття. Що ж може не сподобатися Водолію в Діві? Її надмірна обережність, бажання продумувати кожну дрібницю, обачність. Водолій ж плювати хотів на всякі обмеження — реальні або уявні, йому хочеться все і відразу, а не що-небудь і потім.

Нагадаємо, в цей день ваша нервова система може бути надзвичайно чутливою. При виконанні повсякденної роботи намагайтеся братися за ті справи, які не вимагають великих витрат часу



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини