Головна Новини Дозвілля психологія Чому всіх так злить Овен: чотири основні причини
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому всіх так злить Овен: чотири основні причини

Астрологи вирішили звернутися до фактів і з'ясувалося, що в Овна повно недоліків

22 липня 2021, 21:32 comments4732
Поділіться публікацією:

Овен найкращий, і в ньому немає нічого, що могло б викликати роздратування — так може сказати тільки він сам. А ось астрологи вирішили звернутися до фактів і з'ясувалося, що у знака вогню повно недоліків, просто він їх ретельно приховує, пише mixnews.lv.

Чому всіх так злить Овен: чотири основні причини

Гороскоп (фото з відкритих джерел)

Аби сперечатися

Допитливий підопічний Марса багато читає і може підтримати бесіду на будь-яку тему. Але спробуйте наполягти на своєму і переконати Овна у тому, що він помиляється — ви через хвилину погодьтеся з його висловлюваннями, лише б не слухати ці забійні "вогняні" аргументи. Овен завжди правий — не сперечайтеся, адже це правда.

Доброзичливість

Овен допомагає людям, намагаючись підтримати всіх, хто опинився у важкій ситуації. Але якщо ви вже зверталися до вихованця Марса за підтримкою, то знаєте, що Овен нічого не робить просто так — на першому місці завжди особиста вигода. І ця його вічна "щира" посмішка в усі 32 зуба, і вкрадливий голос, наповнений участю і турботою — дратує!

Закоханість

Вчора Овен розповідав про вічну любов до сусідки, сьогодні він ділиться переживаннями про почуття до однокурсниці, а завтра поведе в загс якусь незнайому гарненьку особу. Така ж ситуація і з Овнами жіночої статі — тільки вогненні пані не афішують своє вміння змінювати хлопців як рукавички. І ця нерозбірливість у зв'язках виводить із себе, а, може, люди просто заздрять привабливому Овну?

Відсутність почуття такту

Овен не знає, що таке тактовність — він готовий висміяти будь-кого і без особливих причин. Якщо людина образилпся, значить, вона — слабак і тюхтій. А якщо хтось наважився дати улюбленцю Марса відсіч, значить все сказане Овном правда.

Той, хто поділиться з Овном потаємними переживаннями, рано чи пізно зіткнеться з підлістю — Овен із задоволенням "пройдеться" по ваших почуттях.

Якщо ви повірили зоряним фактам і вирішили з'ясувати стосунки з Овном, то знайте, що підопічний Марса зуміє переконати вас у тому, що він "білий і пухнастий". Тому така інформація нічого не дає, хіба що виверткий Овен став дратувати ще більше.

Нагадаємо, актуальний гороскоп на цей тиждень має позитивний прогноз для представників різних знаків Зодіаку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Татьяна

23 липня 2021, 08:36

Полный бред


Новини