Головна Новини Дозвілля психологія Чому чоловікам подобаються стерви: 5 основних причин
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому чоловікам подобаються стерви: 5 основних причин

Психологи назвали п'ять головних причин, через які чоловікам більше подобаються жінки-стерви.

20 лютого 2022, 22:05 comments4702
Поділіться публікацією:

Багато представників сильної статі віддають перевагу жінкам з "перчинкою" і всіляко намагаються заволодіти їхньою увагою. У чому ж справа? Психологи назвали кілька причин, через які чоловікам можуть подобатися стервозні жінки.

Чому чоловікам подобаються стерви: 5 основних причин

За що чоловіки люблять стерв (фото з відкритих джерел)

Подобається зовсім не стервозність

Експерти кажуть, що зовсім не стервозність привертає увагу чоловічої статі. Вся справа у жвавості характеру, так звані стерви – яскраві, ефектні, впевнені в собі, з ними може бути весело та комфортно. Неприступна стерва приверне увагу того, хто захоче її "підкорити".

Грамотна маніпуляція

Жінки зі стервозним характером вміють грамотно маніпулювати своїм обранцем, що він навіть цього не помічає. Такі представниці прекрасної статі точно знають, чого хочуть і досягають своєї мети, використовуючи свою то світлу, то темну сторону. Наприклад, стерви забрала чоловіка з сім'ї, вона отримала бажане і стала "слухняною кішечкою". Як кажуть експерти, така багатогранність захоплює чоловіків.

Вони не звертають на чоловіків уваги

Стерви досить впевнені в собі й можуть бути грубі з чоловіками й навіть часто різко відповідати їм на залицяння. І коли чоловік отримує відмову, у нього щось "клацає". Він розуміє, що зробить все можливе, щоб завоювати її увагу. І попри примітивність ситуації, поєднання легкого флірту та зневаги, справді працює.

Стерва – це просто

Чоловіків приваблюють часто стервозні пані, тому що вони, на їхню думку, прагнуть пригод, бурхливого роману та сексу без зобов'язань, а не сім'ї та дітей. Можливо тому навколо стерв так багато швидкоплинних романів та коротких закоханостей.

Стерви знають, чого хоче партер

Жінки з зухвалим характером також шукають задоволення, як і чоловіки, тому вони готові експериментувати, приміряючи різні образи. Але стерви вміють не лише віддавати, а й брати – отримувати свою порцію насолод.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які навички заважають партнерам побудувати міцні стосунки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини