Головна Новини Дозвілля психологія Чого не хочуть жінки: названі найгірші подарунки на 8 березня
commentss НОВИНИ Всі новини

Чого не хочуть жінки: названі найгірші подарунки на 8 березня

Не даруйте подарунків, які не знадобляться жінці

3 березня 2021, 19:25
Поділіться публікацією:

Наближається 8 Березня — прекрасне і світле свято, в яке заведено вітати жінок, дарувати їм квіти та радувати презентами. Але психолог Юлія Кочетова закликає чоловіків проявити кмітливість і обійтися в цей раз без традиційних подарунків.

Чого не хочуть жінки: названі найгірші подарунки на 8 березня

Які подарунки не варто дарувати жінкам 8 Березня (фото з відкритих джерел)

Спеціаліст заявила, що вибирати презент потрібно виходячи із захоплень дівчини. Наприклад, якщо вона активно займається спортом і стежить за своєю фігурою, то цукерки та інші солодощі, в яких багато калорій, будуть недоречні.

Також психолог не радить дарувати жінкам 8 березня м'які іграшки, чайні сервізи, статуетки та інші дрібнички, які ніяк не знадобляться їй  в будинку, а будуть просто стояти та припадати пилом на полиці.

Ще Юлія Кочетова в рейтинг антиподарунків віднесла предмети особистої гігієни, тому що у кожної жінки індивідуальні переваги у виборі шампунів, гелів, парфумів, масок для обличчя, помад і інших косметичних засобів.

Дарувати кухонне приладдя, наприклад, вафельниці, овочерізки, блендери, теж не варіант, якщо звичайно, вас про це не попросила сама жінка. В іншому випадку такий презент може бути сприйнятий як натяк на удосконалення навичок господині, а це не всім жінкам подобається.

Нагадаємо, що експерт з етикету Тетяна Ніколаєва назвала найневдаліші подарунки, які краще за все не підносити чоловікам.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що коли потрібно піднести подарунок, то одна з головних проблем — гарно його упакувати. Зрозуміло, можна прийти до відповідної контори, де професіонали все зроблять, як треба. Але якщо ви, з якихось причин, не маєте такої можливості, дізнайтеся в нашому матеріалі, як це зробити самостійно.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини