Головна Новини Дозвілля психологія Чого чекати від стосунків з різницею у віці 5, 10 і 15 років
commentss НОВИНИ Всі новини

Чого чекати від стосунків з різницею у віці 5, 10 і 15 років

Психологи розповіли, чого жінці чекати від стосунків з чоловіком, який старший за неї на 5,10 або 15 років

17 жовтня 2021, 20:35 comments1664
Поділіться публікацією:

Багато жінок вважають за краще будувати стосунки з чоловіком старшого віку, і є безліч пар, які доводять, що різниця у віці не є перешкодою для міцного союзу. Психологи розповіли, чого варто чекати від стосунків, коли обранець старший за жінку на 5, 10 і 15 років.

Чого чекати від стосунків з різницею у віці 5, 10 і 15 років

Стосунки зі старшим чоловіком / Фото: Westend61/Getty Images

5-річна різниця у віці

Багато експертів відзначають, що жінки розвиваються набагато швидше за чоловіків, особливо в підлітковому віці тому не дивно, якщо ви з обранцем будете відчувати себе на "одній хвилі". І чоловік, і жінка в таких стосунках можуть мати рівноцінний життєвий досвід, а це полегшить побудову спільного побуту.

10-річна різниця у віці

Західні психологи вважають, що 10 років — ідеальна різниця між партнерами, оскільки чоловік вже досяг певних висот і набрався достатньо досвіду, щоб правильно реагувати на примхи своєї коханої. Плюс до всього, зрілий чоловік вміє знаходити компроміси, а жінка, своєю чергою, прислухається до свого обранця, через те, що визнає його авторитет.

15-річна різниця у віці

Психологи кажуть, якщо жінка вибирає для стосунків чоловіка, старшого на 15 років, значить їй потрібна стабільність. А ще для представниць прекрасної статі — це можливість отримати хороший досвід, який вони не отримають, зустрічаючись з однолітками. Зв'язок з такою різницею у віці, у багатьох випадках, будується за принципом "батько-дочка", коли жінка розраховує, що обранець візьме за неї повну відповідальність.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що клінічний психолог Наталі Файнгуд-Голдберг зазначила, що одне слово, якщо вимовляти його постійно, може зруйнувати навіть найміцніші стосунки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини