Головна Новини Дозвілля психологія Астрологи визначили найбільш злопам'ятних чоловіків за знаком зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Астрологи визначили найбільш злопам'ятних чоловіків за знаком зодіаку

Представники відразу чотирьох знаків зодіаку серед чоловіків не здатні закрити очі на образу

5 жовтня 2020, 06:16 comments1284
Поділіться публікацією:

По-справжньому пробачити і забути образу — це те ще мистецтво. І, на жаль, опанувати його дано далеко не всім. Астрологи назвали чотири знаки зодіаку, серед яких найчастіше зустрічаються злопам'ятні чоловіки. Краще бути заздалегідь готовими отримати удар в спину, якщо поруч з вами знаходиться чоловік Телець, Рак, Лев або Скорпіон. Про це пише портал Slovofraza.

Астрологи визначили найбільш злопам'ятних чоловіків за знаком зодіаку

Найбільш здопам'ятні чоловіки. Фото: pinterest.ca

Телець

Чоловіки-Тельці зазвичай спокійні і врівноважені. Але краще їм все ж не переходити дорогу. Усередині вони ховають маленького демона. Звичайно, вони не стану його випускати, якщо йдеться про якусь неконструктивну критику або дурний жарт. Але варто лише заподіяти Тельцям сильний біль, вважайте, що найлютіший ворог на все життя у вас вже є.

Рак

Чоловіки-Раки вразливі й уразливі. Вони можуть зреагувати на будь-яку дрібницю. І кожну таку дрібницю вони будуть відкладати в символічну скарбничку, щоб потім обов'язково все вам згадати. В голові Раків зберігаються такі деталі, що стає моторошно. Тому в спілкуванні з цими чоловіками краще бути делікатнішими та ретельно підбирати слова.

Лев

Найстрашніша образа для чоловіка-Лева — публічне приниження чи зрада. З цього моменту він перетворюється по відношенню до кривдника на черству і холодну людину. Розтопити його серце не здатні ніякі благання. Єдиними ліками від його душевної рани може стати помста. Так що, якщо образили Лева, готуйтеся до гіршого.

Скорпіон

Рейтинг найбільш злопам'ятних чоловіків очолюють, звичайно ж, Скорпіони. Так, образити їх складно. Але якщо вам вже вдалося це, то нарікайте на себе. Скорпіон рано чи пізно обов'язково помститься. Та ще й зробить це так, щоб максимально вас принизити. І нехай вас не вводить в оману його привітність і відкритість. Цю маску Скорпіони надягають лише для того, щоб приспати вашу пильність.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, які знаки зодіаку серед чоловіків найбільш жадібні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини