Головна Новини Дозвілля психологія Астрологи повідомили, які знаки Зодіаку схильні до повноти
commentss НОВИНИ Всі новини

Астрологи повідомили, які знаки Зодіаку схильні до повноти

Народжені під цими знаками схильні заїдати стрес і знаходять розраду в їжі

24 листопада 2020, 15:43
Поділіться публікацією:

Стало відомо які знаки Зодіаку схильні до повноти.

Астрологи повідомили, які знаки Зодіаку схильні до повноти

Фото з відкритих джерел

Ці знаки Зодіаку не сумніваються між вибором поберегти фігуру або смачно поїсти. Звичайно, більшість з них вибере поласувати різними смаколиками. Часто люди, народжені під цими знаками, схильні заїдати стрес і часто знаходять розраду в їжі.

Овен

Представники цього знака люблять контролювати ситуацію, командувати іншими і губляться, коли щось йде не так. У хвилини слабкості, коли вони засмучені, часто знаходять віддушину в смачній їжі. За короткий час вони можуть досить помітно додати у вазі.

Телець

Тельці дуже вперті, вони не відмовляться від смачного перекусу. Навіть якщо їм натякнути про зміни у зовнішності. Якщо близька людина говорить Тельцю, що йому потрібно подбати про себе, схуднути і вживати здорову їжу, він вважатиме це образливим. Вони навпаки почнуть їсти більше.

Рак

Ці знаки Зодіаку теж шукають розраду в їжі, адже вони дуже чутливі. Щоб впоратися з проблемами, вони звертаються по допомогу до холодильника.

Терези

У справах Терези все обмірковують і зважують, але це не стосується їжі. Рука сама тягнеться до смачних страв. Вони не знають помірності в їжі або не знають, як зупинитися.

Стрілець

Цей знак не любить обмежень ні в чому. У моменти слабкості або ліні, коли бажання розслабитися зростає, його представники дозволяють собі їсти без зупинки.

Риби

Вважається, що цей знак найчутливіший з усіх. Коли цих людей охоплює депресія, то для них це не просто прийом їжі. Так вони заліковують свої переживання.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" писали про те, який зв'язок між характером і днем тижня, в який народилися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини