Головна Новини Дозвілля психологія Астрологи назвали найкращих коханців за знаком Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Астрологи назвали найкращих коханців за знаком Зодіаку

Ці знаки Зодіаку можуть подарувати справжню насолоду в ліжку

26 січня 2021, 15:30
Поділіться публікацією:

Астрологи склали рейтинг найкращих коханців за знаком Зодіаку. Про це повідомило онлайн-видання Клубер. Тому аби не гаяти часу, перейдімо одразу до списку.

Астрологи назвали найкращих коханців за знаком Зодіаку

Хто зі знаків Зодіаку найкращий у ліжку. Фото: elitefon.ru

4. Овен

Овни знають як приносити своїй другій половинці справжнє задоволення. Вони готові невтомно досліджувати ваші ерогенні зони. Цей знак зодіаку охоче ділиться своїми сексуальними фантазіями та прислухується до того, чого бажає його партнер. Овни готові експериментувати та пробувати щось новеньке.

3. Водолій

Секс — найулюбленіше хобі водоліїв. Вони зосереджуються на тому, щоб доставити задоволення партнеру. Проте варто бути обачним, адже водолії, якщо вони не закохані, можуть займатися сексом з кількома партнерами в один період.

2. Риби

Якщо Риби люблять, вони зроблять все, аби партнер залишився задоволеним у ліжку. Проте цей знак Зодіаку чекатиме від своєї другої половинки того самого.

1. Скорпіон

Найкращим коханцем виявився Скорпіон. Цей знак Зодіаку — відкритий, звабливий та сексуальний. Він готовий втілити в реальність будь-яку фантазію. Проте, Скорпіони рідко зупиняються на серйозних стосунках. Вони — не найвірніші партнери.

Рекомендуємо прочитати, як повернути секс та пристрасть в стосунки. З часом навіть в найпристраснішої пари з'являються проблеми в сексі. Та секс це дуже важлива умова здорових стосунків. Що робити, якщо іскра згаснула, розповідаємо у нашому матеріалі.

Також, сайт "Коментарі" повідомляє, які знаки Зодіаку найчастіше стають мільярдерами. Ці знаки відрізняються своєю цілеспрямованістю, дружелюбністю і наполегливістю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини