Головна Новини Дозвілля психологія Астролог назвав знаки Зодіаку, яким не можна довіряти
commentss НОВИНИ Всі новини

Астролог назвав знаки Зодіаку, яким не можна довіряти

Незважаючи на стриманість в поведінці, Дів називають справжніми пліткарями

30 липня 2021, 13:57
Поділіться публікацією:

На життєвому шляху кожного з нас зустрічалася така людина, якій не можна довірити жодного секрету. За першої ж можливості такі люди можуть зробити з вашої таємниці тему для загального обговорення. Про те, яким знакам Зодіаку не варто довіряти таємне, повідомила астролог Людмила Булгакова, передає ТСН.

Астролог назвав знаки Зодіаку, яким не можна довіряти

Астролог назвав знаки Зодіаку, яким не можна довіряти. Фото з відкритих джерел

Діва (22.08 — 23.09)

Попри стриманість у поведінці, Дів називають справжніми пліткарями. Як тільки вони дізнаються чийсь секрет, відразу ж готові поділитися ним у колі своїх друзів. І чим більше представники цього знака мають таких, тим довше вони будуть полоскати ім'я і життєві обставини тих, хто довірився їм. Тому, каже астролог, якщо ви не хочете, щоб ваші таємниці знали всі, кому не лінь, краще залишити їх при собі і не ділитися з Дівами.

Стрілець (23.11 — 21.12)

Представили цього знака Зодіаку можуть розповісти ваш секрет зовсім випадково. Всьому виною їх зайва балакучість, впевнена астролог. Стрільці з тих людей, хто спочатку говорить, а потім тільки думає. Скільки б ви не злилися на них за те, що хтось дізнався вашу таємницю, вони будуть продовжувати твердити, що не хотіли нікого образити і зробити щось погане.

Терези (24.09 — 23.10)

Терези — знак, який знаходиться в постійному пошуку нових знайомств. І якщо для того, щоб отримати увагу від потрібної людини доведеться зрадити іншого, представники цього знака Зодіаку підуть на цей крок. Крім того, Терези впевнені у своїй правоті як ні в чому іншому, тому розмови з цього приводу будуть абсолютно безглуздими.

Раніше портал "Коментарі", кому зі знаків Зодіаку пощастить останніми днями липня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Людмила

6 серпня 2021, 09:32

Какой бред!


Новини