Головна Новини Дозвілля психологія Астролог назвала найвірніший знак Зодіаку серед чоловіків
commentss НОВИНИ Всі новини

Астролог назвала найвірніший знак Зодіаку серед чоловіків

Астрологічний експерт Тара Хлоя Душан назвала знак Зодіаку, який буде залишатися вірним

15 липня 2021, 21:36 comments1995
Поділіться публікацією:

Зрада — одна з найбільших бід сімейних пар. Але є знак Зодіаку, який здатний любити довговічно і сильно. Астрологічний експерт Тара Хлоя Душан назвала знак Зодіаку, який буде залишатися вірним незалежно від спокус, які його можуть переслідувати. Вона стверджує, що це — Телець.

Астролог назвала найвірніший знак Зодіаку серед чоловіків

Гороскоп (фото з відкритих джерел)

Представники цього знака здатні пережити все і завжди залишатися поруч із коханими.

Тельці прагнуть поділитися своєю любов'ю з усім світом, тому вважаються шалено відданим знаком Зодіаку. Немає нічого сильнішого, ніж відданість Тельця. Люди, народжені під цим знаком, здатні захистити коханих, поруч з ними можна відчуватися у безпеці, зазначає астролог.

Астролог назвала найвірніший знак Зодіаку серед чоловіків - фото 2


Раніше ми повідомляли, що багато жінок бояться зрад з боку коханого. Але часто їх підозри і припущення ґрунтуються на помилкових судженнях.

На своїй сторінці в Instagram сімейний психолог Андрій Ніколаєв розвінчав популярні міфи про чоловічу невірність. Фахівець підкреслив, що страх зради займає лідируючі позиції в рейтингу страхів людей, що вступають у відносини.

Жінки часто обманюються, спочатку ґрунтуючись на помилкових судженнях, особливо щодо чоловічих зрад, чим часто самі руйнують довіру у парі. Певна частина жінок дійсно впевнена у тому, що зради неминучі.

Більшість із них згодні закрити очі на зраду при виконанні двох умов — якщо відсутні почуття і стосунки на стороні або від самої жінки ретельно приховується факт зради.

Причому "під приціл" найчастіше потрапляють саме вірні й віддані чоловіки. Тільки ось постійні сумніви і спроби викрити у зраді мають зворотний ефект і штовхають в обійми сторонньої жінки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sdxftgfdsa

17 липня 2021, 17:34

https://www.gurtong.net/ixo/video-c-v-s-viv-hd.html https://www.gurtong.net/ixo/video-c-v-s-liv-lol.html https://www.gurtong.net/ixo/video-l-v-i-li-x.html https://www.gurtong.net/ixo/video-l-v-i-li-xq.html https://www.gurtong.net/ixo/video-l-v-w-lp-x.html https://www.gurtong.net/ixo/video-l-v-w-lp-xq.html

Влад

16 липня 2021, 09:40

Повна 100% БРЕХНЯ та МАЯЧНЯ...!!!! Знаю мінімум 5 знаків тільця, які по тим чи іншим причинам загуляли та скурвилися і сім'ї розпалися...!!!


Новини