Головна Новини Дозвілля Корисні поради Як правильно вибрати смачні мандарини в магазині
commentss НОВИНИ Всі новини

Як правильно вибрати смачні мандарини в магазині

Під час зимових свят мандарини перетворюються на головний фрукт. Кілька корисних порад допоможуть обрати вам найсолодші мандарини.

10 грудня 2023, 16:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У грудні мандарини стають найпопулярнішими фруктами, необхідними для новорічних свят, зокрема на Святого Миколая, Різдво та Новий рік. Вони створюють неповторну атмосферу цих зимових свят, і їх використання стало практично обов'язковим на будь-якому столі. 

Як правильно вибрати смачні мандарини в магазині

Як вибрати смачні мандарини в магазині. Фото з відкритих джерел

Вибір солодких мандаринів – ключовий момент, який може вплинути на загальне враження від смаку фруктів. Отже, як вибрати солодкі та соковиті мандарини в магазині? Існує кілька корисних порад, завдяки яким ви більше ніколи не купите кислі та несмачні мандарини.

Обирайте мандарини із насиченим оранжевим кольором – бліді або жовті фрукти можуть бути менш смачними. Шкірка повинна бути не надто товстою, адже може свідчити про недозрілі мандарини. Натомість тонка шкірка може ускладнити очищення фруктів

Ще одним важливим показником при виборі солодких мандаринів на новорічний стіл стане їх вага — важкі мандарини мають більше соку, тоді як легкі можуть виявитись сухими.

Ідеально дозрілі мандарини мають приємний аромат, а округла форма свідчить про їхню солодкість. Якісні мандарини – м'які, але при цьому пружні. Окрім цього, будь-які пошкодження на плодах можуть свідчити про неякісний продукт – темні плями чи ушкоджені місця є показниками тривалого зберігання. Також краще купувати мандарини не фасованими у коробки чи пакети. У них можуть виявитись пошкоджені, зіпсовані фрукти, можливо навіть мандарини з цвіллю.

Раніше "Коментарі" повідомляв про корисну пораду, як вибрати солодкий апельсин без кісточок. Слід звернути увагу на одну деталь.

Також "Коментарі" писали, коли їсти банани для найбільшої користі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини