Головна Новини Дозвілля Корисні поради Від морозного ранку до теплого дня: що чекає українців у суботу
commentss НОВИНИ Всі новини

Від морозного ранку до теплого дня: що чекає українців у суботу

Укргідрометцентр зробив прогноз погоди в Україні на 9 березня

8 березня 2024, 19:00
Поділіться публікацією:

На межі зими та весни, Україна зустрічає 9 березня з різноманітністю погодних умов: з перепадами від легких морозів до приємного тепла вдень. Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

Від морозного ранку до теплого дня: що чекає українців у суботу

Прогноз погоди в Україні на 9 березня

За прогнозами Укргідрометцентру, ніч на 9 березня принесе з собою прохолоду, з температурою від 2 до 7 градусів морозу, але не у всій країні буде однаково холодно. Закарпаття та узбережжя морів відзначаться м'якішими умовами, де температура коливатиметься від 2 градусів тепла до 3 градусів морозу. Вдень же в Україні очікується значне потепління, з максимальною температурою до 10 градусів тепла, особливо в Закарпатті, Прикарпатті та на півдні Одещини, обіцяючи м'яку та приємну погоду.

Україна зустріне цей день під знаком хмарності з проясненнями, без опадів, за винятком Криму, де можливий невеликий дощ. Західні області країни можуть очікувати на туман в нічні та ранкові години, додаючи загадковості до ранкових пейзажів.

Вітер, що очікується в цей день, буде переважно північно-західним, зі швидкістю 3-8 метрів за секунду. Цей легкий вітер додасть свіжості повітрю, не створюючи значних незручностей для жителів та гостей країни.

Цей день стане символом переходу від зимових холодів до весняного тепла. 

Нагадаємо також, що нещодавно ресурс The Watchers повідомив про значний сонячний спалах, який обіцяє принести на Землю магнітну бурю найближчим часом. На магнітні бурі реагує близько 75% населення світу. У цьому кожна людина по-різному реагує етапи перебігу самої бурі. Все залежить від особистих особливостей людини. Дуже часто, багато людей, реагують не на саму бурю, а на спалахи, що відбуваються на сонці (які з'являються за пару днів до бурі).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини