Головна Новини Дозвілля Корисні поради Рік Чорного Кролика: що поставити на новорічний стіл 2023 (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Рік Чорного Кролика: що поставити на новорічний стіл 2023 (ВІДЕО)

Згідно зі східним календарем, символом наступного року стане Чорний Водяний Кролик. Ця тварина дуже цінує домашній затишок, смачні частування, творчий підхід до справ та зовнішню естетику.

23 грудня 2022, 00:15 comments6621
Поділіться публікацією:








Астрологи радять зустріти Новий 2023 рік у сімейному колі — поряд із найріднішими та близькими людьми. Цієї ночі все має бути максимально затишно, спокійно і по-домашньому. 

Рік Чорного Кролика: що поставити на новорічний стіл 2023 (ВІДЕО)

Новорічний стіл/ Фото з відкритих джерел

Заздалегідь продумайте своє новорічне меню та подбайте про те, щоб стіл був красиво сервірований. Господар 2023 року дуже любить естетику та красу у всьому. Постарайтеся також прикрасити кожну святкову страву – у цьому вам допоможе будь-яка зелень, якою сміливо можна декорувати салати, канапе, нарізки та навіть десерти.

Як відомо, раціон кролика повністю складається з рослинної їжі, проте не варто перетворювати ваш святковий стіл на суцільну "зеленю галявину". Рекомендується приготувати різноманітні страви та подати їх оригінально. На столі обов'язково мають бути салати зі свіжими овочами, гарніри з картоплі або круп, м'ясні та рибні страви, овочеві/фруктові/сирні нарізки та десерт. Також можна приготувати легкі бутерброди та канапе, різні рулети та незвичайні закуски.

Пам'ятайте: не обов'язково заставляти весь стіл різноманітними стравами. Головне правило — це приготувати всі частування власними руками та з любов'ю. Готуйте невеликими порціями і лише те, що справді сподобається вашим рідним.

Новорічний стіл 2023: обов'язково готуємо

частування з птиці, свинини чи баранини. Рекомендується готувати страву з цілісного шматка м'яса або цілого птаха. Порційно нарізати гаряче необхідно безпосередньо за святковим столом і після цього розкладати по тарілках.

— страви з риби або морепродуктів. Також бажано приготувати цілу рибу – запекти чи посмажити її. Також можна приготувати бутерброди чи салати з рибними компонентами чи самостійно зробити суші.

— різні рулети: м'ясні, сирні, овочеві і так далі.

— нарізки: овочеві, м'ясні, сирні або фруктові.

— легкі салати з м'ясними та рибними інгредієнтами.

— використовуємо багато різної зелені. Додаємо її в якості прикраси до кожної страви. Можна поставити пучок різноманітної свіжої зелені прямо на стіл.

— гарнір бажано приготувати з картоплі чи овочів. Можна також використовувати крупи – рис, пшоно, ячмінь.

— десерт має бути легким та повітряним. Добре підійдуть муси, сирні запіканки або овочеві торти. Все залежить від вашої фантазії.

— безалкогольні напої: компоти, морси та свіжі соки. Можна приготувати чай із трав'яного збору.

— з алкоголю можна поставити на стіл солодкі наливки, лікери, шампанське та вина. Рекомендується робити слабоалкогольні коктейлі.

Новорічний стіл 2023: у жодному разі не ставимо на стіл

— страви з кролятини та зайчатини.

— яловичину.

— страви з будь-яких бобових.

— міцний алкоголь.

напівфабрикати та замовлену з кафе/ресторану їжу.

Нижче пропонуємо вашій увазі кілька варіантів святкового меню:

Раніше "Коментарі" писали про те, як приготувати смачний глінтвейн: найпростіший рецепт (ВІДЕО). Цей алкогольний напій, що зігріває, на основі червоного вина став дуже популярним у всьому світі. Пропонуємо і вам приготувати смачний глінтвейн за одним із наших рецептів.

Читайте також: Чого обов'язково необхідно позбутися перед Новим роком: список. Перед Новим роком необхідно позбавитися всіх старих і непотрібних речей, якими ви тривалий час не користувалися. Починаємо із чистого листа!







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини