Головна Новини Дозвілля музика Яка пісня стала найкращою за всю історію Billboard Hot 100
commentss НОВИНИ Всі новини

Яка пісня стала найкращою за всю історію Billboard Hot 100

Яка пісня посіла перше місце у музичному рейтингу Hot 100 за всі часи за версією американського журналу Billboard

25 листопада 2021, 14:55
Поділіться публікацією:

Композиція Blinding Lights 31-річного відомого виконавця The Weeknd увійшла в історію. Синг очолив чарт Billboard Greatest Songs of All Time Hot 100 Chart ("Кращі пісні всіх часів").

Яка пісня стала найкращою за всю історію Billboard Hot 100

The Weeknd (фото з відкритих джерел)

Повідомляється, що останні 13 років нікому не вдавалося зрушити з першого місця в чарті композицію The Twist американського співака Чаббі Чеккера. Але The Weeknd посів перше місце і став першим музикантом в історії, якому вдалося одночасно лідирувати у п'яти основних чартах Billboard.

Пісня "Blinding Lights" входить до четвертого музичного альбому The Weeknd під назвою "After Hours". Вона написана та спродюсована самим виконавцем. Трек, який вийшов у листопаді 2019 року, отримав позитивні відгуки та загальне визнання критиків.

The Weeknd, дізнавшись про новий статус своєї пісні, зазначив, що дуже щасливий та вдячний, але до кінця ще не усвідомив, що сталося.

Нагадаємо, що канадський поп-співак Ейбел Макконен Тесфайє, відомий світу під псевдонімом The Weeknd, звинуватив керівництво музичної премії "Греммі". Це сталося після того, як американська академія мистецтва та науки звукозапису опублікувала перелік музикантів, номінованих у 53 номінаціях, але виконавця у цьому переліку не було.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що програма Google Search тепер може допомогти користувачам знайти назву докучливої мелодії, яка застрягла у них у голові, навіть якщо вони пам'ятають лише мелодію.

Читайте також, що музика є справжнім антидепресантом, тому часто використовують як метод терапії. У ході дослідження вченим вдалося скласти плейлист, куди увійшли композиції, які допомагають ефективно зняти напругу та розслабитись.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини